Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ;;;

               ΑΥΤΗ;;                   ή                 ΑΥΤΗ;;                                  


               ΑΥΤΗ;;                   ή                 ΑΥΤΗ;;                               

  

    Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι πλανόμαστε πλάνην οικτράν για αυτά που πιστεύουμε. Ότι οι μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις που έχουμε δεχθεί είναι άδικες. Ότι δήθεν είναι μια στοχευμένη ενέργεια με σκοπό, αφενός μεν την οικονομική μας εξαθλίωση, αφετέρου δε για την μείωση της   αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων !! Οι Κυβερνώντες και πριν και τώρα κοιμούνται και ξυπνάνε με την σκέψη τους σ΄εμάς, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να ικανοποιούν τα  αιτήματά μας, σύμφωνα με την πραγματική μας αξία.
    Και ποιά είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ;
    Εύκολα μπορεί κάποιος να παραθέσει αρκετούς λόγους, για το προσφερόμενο έργο μας και την αξία μας.
    Σταχυολογώντας μερικούς από τους λόγους που αποδεικνύουν την αξία μας, θα αντιληφθούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ που κάνουμε και αδικούμε κατάφωρα τους ηγέτες που μας έφεραν στην σημερινή μας κατάσταση!!
    
     . Εκτός από την ειρήνη,την ασφάλεια και ότι οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ είναι ο βασικότερος πυλώνας οικονομίας μιας χώρας, τι άλλο προσφέρουμε εμείς στην Πατρίδα σε σχέση με τους  Δημόσιους υπαλλήλους του στενού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!
      . 'Εχουμε εμείς καμιά αξία που περάσαμε με το σπαθί μας  στις Στρατιωτικές Σχολές, σε σχέση  με αυτούς που προσελήφθησαν με πολιτικό μέσο, που παίρνουν παχυλούς μισθούς, που δήθεν έχουν υποστεί μειώσεις, που απολαμβάνουν την προστασία,  την σιγουριά του αύριο και μένουν στο απυρόβλητο των απολύσεων, καθόσον συνεχίζουν να απολαμβάνουν την προστασία του πολιτικού συστήματος;  ΚΑΜΙΑ !
      . Έχουμε εμείς καμιά αξία, που "οργώσαμε" τη Ελλάδα με τις μεταθέσεις που παίρναμε, υπηρετώντας σε ακριτικές περιοχές, με μοναδικό ΑΝΣΚ την προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων  και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, σε σχέση με αυτούς που πίσω από ένα γραφείο "επαιζαν" χαρτοπόλεμο; ΚΑΜΙΑ!
      .'Εχουμε  εμείς καμιά αξία, που απουσιάζαμε από τα σπίτια μας εβδομάδες για ασκήσεις και μήνες για εκπαιδεύσεις λαμβάνοντας οικονομικά ψίχουλα, σε σχέση με τους υπαλλήλους που για   συμμετοχή για σεμινάρια έπαιρναν παχυλές αμοιβές και οικονομικές προαγωγές; ΚΑΜΙΑ!                                                      . Έχουμε εμείς καμιά αξία, που εάν αθροίσουμε τις 24ωρες υπηρεσίες, τις επιφυλακές, την συμμετοχή μας σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών (πλημμύρες, φωτιές κ.α) το αποτέλεσμα θα είναι πολλά χρόνια και όλα αυτά χωρίς καμία αμοιβή (ηθική -οικονομική) σε σχέση με τους υπαλλήλους που συμμετείχαν "ενεργά" από τον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού τους; ΚΑΜΙΑ!
      . 'Εχουμε εμείς καμιά αξία, που ο μισθός - σύνταξη φθάνουν στο ιλιγγιώδες ποσό των "τρείς κι εξήντα" σε σχέση με τους υπαλλήλους που και σήμερα απολαμβάνουν ετήσιες αποδοχές  14-21 μηνών, μπόνους και παχυλότατες υπερωρίες; ΚΑΜΙΑ!
      . Έχουμε εμείς καμιά αξία, σαν γονείς, που βάλαμε την οικογένεια μας σε δεύτερη μοίρα για το συμφέρον της Υπηρεσίας, σε σχέση με τους υπόλοιπους γονείς; ΚΑΜΙΑ!
      . Έχουμε εμείς καμιά αξία, σαν Στρατιωτικοί, που πιστεύαμε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των κυβερνώντων ότι όλα γινόντουσαν για το συμφέρον της Ελλάδος και όχι για το συμφέρον το δικό τους και κάποιων άλλων; ΚΑΜΙΑ!
      . Έχουμε εμείς καμιά αξία, που μας έκαναν να πιστεύουμε, ότι ανήκαμε στους προνομιούχους, λέγοντάς μας ότι η προσφορά μας στην Πατρίδα αναγνωρίζεται από όλους, ότι είναι ανεκτίμητη και ότι η ανταμοιβή μας,  ως ένδειξη τιμής για το το παραγόμενο  έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ήταν πλουσιοπάροχη γιατί το αξίζουμε;  ΚΑΜΙΑ !
       . Έχει καμιά αξία, το κείμενο του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου, στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Σύνδεσμος Επιτελών Εθνικής Άμυνας που έγραφε μεταξύ άλλων "αισθάνομαι την ανάγκη μιας στενότερης επαφής με το τμήμα του 'Εθνους που, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ σηκώνει ένα δυσβάστακτο βάρος και επαγρυπνεί σε 'ολα τα άκρα της Έλληνικής γης και της Έλληνικής θάλασσας ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ". ΚΑΜΙΑ !!!
      . Έχει καμιά αξία, η δήλωση του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Χέλμουντ  Κολ, ότι η πιό βαριά βιομηχανία κάθε χώρας είναι οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, γιατί ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρχει ευημερία, ανάπτυξη και σιγουριά για το μέλλον της χώρας. ΚΑΜΙΑ !

      .Έχουμε; .......ΚΑΜΙΑ !!!!!  
      .Έχει;............ΚΑΜΙΑ !!!!!

       ΑΡΑ  ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ !!!!!   
       ΑΡΑ  ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ  !!!!!   

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
   
    Αφού λοιπόν δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ και δεν προσφέρουμε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, δίκαια μας  έχουν κατατάξει στους αντιπαραγωγικούς, τους αυτιστικούς και άλλα πολλά παρόμοια και μοιάζουμε σαν ένα αγροτεμάχιο που είναι ΧΕΡΣΟ, ΞΕΡΙΚΟ, ΟΡΕΙΝΟ, ΠΕΤΡΩΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ,ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ  και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΑ !!!
  
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ !!                                          
 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ !                                        
       Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ, ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ !!  (Δ. Σολωμός)                                                  


      ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ... "ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ"....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ;;;
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-gTiPFLr3b-jLdAkTdi4OKvh2uv7JZw2mpSuwb5agjdIqWfcE2Q
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/10/blog-post_1.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/10/blog-post_1.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy