Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η πρώτη μίνι κυβερνητική κρίση έχει ''χακί'' απόχρωση

Του Ηλία Προύφα Η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία επέλεξε με ισχυρή πλειοψηφία ο Ελληνικός λαός, επενδύοντας πολλά ...

Του Ηλία Προύφα

Η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία επέλεξε με ισχυρή πλειοψηφία ο Ελληνικός λαός, επενδύοντας πολλά σε αυτή, διάγει αισίως τον τρίτο μήνα, πολιτικής ζωής.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο λαός την εμπιστεύεται, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο, στη μεταμνημονιακή Ελλάδα.
Οι υπουργοί, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ, που πρώτος διατηρεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησαν να παράγουν αθόρυβα και μεθοδικά έργο.
ΔΕΗ, Ελληνικό, επενδύσεις, οικονομία, φορολογία κλπ, βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα.
Καμία αντίδραση δεν υπήρξε για την κυβέρνηση, ακόμη και από τους ''γνωστούς - άγνωστους'' διαφωνούντες, που παραδοσιακά βρίσκονται πάντα στα ''κεραμίδια''... Όλοι αναμένουν.
Είναι όμως όλα τόσο ρόδινα για την κυβέρνηση όσο φαίνονται; Εάν εξαιρέσει κανείς τις Ένοπλες Δυνάμεις, θα μπορούσαμε να πούμε πως ναι. 
Στους 3 πρώτους μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει τη στήριξη του Ελληνικού λαού.
Τι συμβαίνει όμως στις Ένοπλες Δυνάμεις; 







Στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων υπάρχει μια μεγάλη ''γκάμα'' στελεχών, που προέρχονται από διάφορες κατηγορίες όπως οι Αξιωματικοί, και οι Υπαξιωματικοί με τις υποκατηγορίες τους. Δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε και να αναλύσουμε για το πως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια αυτό το status quo και γιατί.
Θα σταθούμε στην πραγματική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το στράτευμα και συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος πληθυσμός του, που είναι οι υπαξιωματικοί και οι προερχόμενοι από τις ΑΣΣΥ υπαξιωματικοί.
''Βράζει'' στην κυριολεξία το προσωπικό και δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος και η αναστάτωση που έχει προκληθεί, από το έγγραφο του ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή, που είδε το φως της δημοσιότητας, για το Σώμα των Υπαξιωματικών. Επιστολές επί επιστολών, άρθρα δηλώσεις εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών, που συντριπτικά τάσσονται κατά του σώματος υπαξιωματικών.



Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που παραδοσιακά στηρίζουν δεξιές κυβερνήσεις, έχουν αρχίσει να ''παγώνουν'' με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάτι που οι βουλευτές αρχίζουν και το διαπιστώνουν.
Δεν ξέρουμε εάν έχουν καταλάβει όλοι, τι μεγάλη ζημιά έχει γίνει πολιτικά στην κυβερνητική πλειοψηφία.
Η πρώτη μίνι κυβερνητική κρίση είναι γεγονός και έχει ''χακί'' απόχρωση.
Τα στελέχη όπως διαπιστώνουμε, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ας το αντιληφθούν στο μέγαρο Μαξίμου γιατί αύριο θα είναι αργά!



Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η πρώτη μίνι κυβερνητική κρίση έχει ''χακί'' απόχρωση
Η πρώτη μίνι κυβερνητική κρίση έχει ''χακί'' απόχρωση
https://1.bp.blogspot.com/-Py3bmCdBw1w/XX5MZ8ggn4I/AAAAAAAEllY/LJAGMWlr4g88iMVw3a8amoFwgNT1MEwuACLcBGAsYHQ/s640/5d2f557d3b00003900dacb07.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-Py3bmCdBw1w/XX5MZ8ggn4I/AAAAAAAEllY/LJAGMWlr4g88iMVw3a8amoFwgNT1MEwuACLcBGAsYHQ/s72-c/5d2f557d3b00003900dacb07.jpeg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/09/blog-post_66.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/09/blog-post_66.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy