Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αυτοψία της ΜΟΜΚΑ στο Ημεροβίγλι και το δρόμο του Μονόλιθου

Με μια ταχύτατη αυτοψία που μπορεί να μετατραπεί σε μια εξίσου ταχύτατη παρέμβαση από την υπηρεσία της ΜΟΜΚΑ του Υπουργείου Εθνικής Αμ...

Με μια ταχύτατη αυτοψία που μπορεί να μετατραπεί σε μια εξίσου ταχύτατη παρέμβαση από την υπηρεσία της ΜΟΜΚΑ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και για τις καταστροφές του οδικού δικτύου στον Μονόλιθο κατέστη σαφής η αποτελεσματική βοήθεια προς την Σαντορίνη ,που έγινε μετά από την παρέμβαση του υποψηφίου Δημάρχου Μανόλη Ορφανού.
Ο κ. Ορφανός ήταν παρών στην αυτοψία του ταξίαρχου-μηχανικού κ. Κλούβα στο σημείο που έχει γίνει ολοκληρωτική καταστροφή του οδοστρώματος στον Μονόλιθο με ρωγμές και πτώση του δρόμου.
Η κατάρρευση, όπως προέκυψε, έχει γίνει εξαιτίας αστοχίας του αγωγού ομβρίων υδάτων και συνεπώς η αποκατάσταση της θα μπορούσε να είναι άμεση και εύκολη.



Ο Ταξίαρχος ενημερώθηκε από τον κ. Ορφανό και για τις ζημιές στο Φηροστεφάνι στις οποίες επίσης μπορεί να παρέμβει άμεσα για την αποκατάσταση τους η ΜΟΜΚΑ.
Μάλιστα πηγές του υπουργείου, μας διεμήνυσαν ότι υπάρχει και επιχειρησιακό συμφέρον να λειτουργούν οι βασικές υποδομές της Σαντορίνης. Συνεπώς η βοήθεια θα ήταν και σε προτεραιότητα και άμεση.
Δυστυχώς η λάθος στόχευση της επίλυσης των προβλημάτων μέσα από ατέρμονες χρονοβόρες και πανάκριβες μελέτες, οι λάθος επιλογές με συναντήσεις χωρίς αντίκρισμα από τον απερχόμενο Δήμαρχο έχει προκαλέσει (ελπίζουμε όχι μη αναστρέψιμες )επιπτώσεις.




Φτάνει πια!!
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αυτοψία της ΜΟΜΚΑ στο Ημεροβίγλι και το δρόμο του Μονόλιθου
Αυτοψία της ΜΟΜΚΑ στο Ημεροβίγλι και το δρόμο του Μονόλιθου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghLEVJHljICL2uK2ZkQFpg0ZM1k2fasVljAKwGNQuZATk6JraCEUzRKD4URz_zFsLjwf_301-BfeHklgmkTMu7HTEEK5sWdeVa5qOJq6Zt278O4ED2NT2qTJW-Ax_dOeG74wwJcyONbteh/s640/777.PNG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghLEVJHljICL2uK2ZkQFpg0ZM1k2fasVljAKwGNQuZATk6JraCEUzRKD4URz_zFsLjwf_301-BfeHklgmkTMu7HTEEK5sWdeVa5qOJq6Zt278O4ED2NT2qTJW-Ax_dOeG74wwJcyONbteh/s72-c/777.PNG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/05/blog-post_212.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/05/blog-post_212.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy