Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η πρώτη "έφοδος" του Παναγιώτη Ρήγα ως ΑΝΥΕΘΑ

Την πρώτη “έφοδό” του και μάλιστα εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έκανε ο Παναγιώτης Ρήγας μόλις λίγη ώρα μετά την επίσημη ανάληψη ...

Την πρώτη “έφοδό” του και μάλιστα εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έκανε ο Παναγιώτης Ρήγας μόλις λίγη ώρα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο νέος υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, μετά τις προκαταρκτικές συσκέψεις, κατέβηκε στα “σπλάχνα” του ΓΕΕΘΑ. Συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον υπαρχηγό ΓΕΝ, υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη, επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.




Ο κ. Ρήγας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη και τους επιτελείς του ΕΘΚΕΠΙΧ. Πήρε μια πρώτη γεύση για τον τρόπο που λειτουργεί το “άγρυπνο μάτι” των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω του οποίου γίνεται ο συντονισμός σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και καθημερινά καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο η εικόνα σε θάλασσα, στεριά και αέρα. Από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και από την Κρήτη έως τις διαπόντιες νήσους του Ιονίου. 

Επανέλαβε δε, κατά πληροφορίες το μήνυμα που εξέπεμψε και κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Προμετωπίδα του αποτέλεσε η βεβαιότητα του νέου ΑΝΥΕΘΑ, για την επιτυχία στην εκπλήρωση της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων κυρίως ενόψει των επικείμενων γεωπολιτικών προκλήσεων. 




Πριν την “έφοδό” του στο ΕΘΚΕΠΙΧ, ο Παναγιώτης Ρήγας, είχε την πρώτη σύσκεψη του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Στη συνέχεια ανέβηκε στο γραφείο του στον πέμπτο όροφο, όπου ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της παράδοσης του χαρτοφυλακίου από τον Φώτη Κουβέλη. 

Κατά τη διάρκεια της έλαβε από τον απερχόμενο ΑΝΥΕΘΑ και νέο υπουργό Ναυτιλίας, αλλά και τον διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου, Πλοίαρχο Σπυρίδων Πολλάτο, μια αναλυτική ενημέρωση για τα πεπραγμένα αλλά κυρίως για τα τρέχοντα θέματα. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η πρώτη "έφοδος" του Παναγιώτη Ρήγα ως ΑΝΥΕΘΑ
Η πρώτη "έφοδος" του Παναγιώτη Ρήγα ως ΑΝΥΕΘΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFzgmOtdRfkxJFyLk0VCSU1LSZlUZ5ljtS0TmKtSBXGaXE8XwC5dsUKdGoRyZIZi7eBoXeKksajOM2YFd-wKf3nax1AXx2P3fywY31oG_pL62K7nY-4qt-Uq1nvrhVEgZRqnJl-cPN9CpM/s640/rigas_1-630x420.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFzgmOtdRfkxJFyLk0VCSU1LSZlUZ5ljtS0TmKtSBXGaXE8XwC5dsUKdGoRyZIZi7eBoXeKksajOM2YFd-wKf3nax1AXx2P3fywY31oG_pL62K7nY-4qt-Uq1nvrhVEgZRqnJl-cPN9CpM/s72-c/rigas_1-630x420.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/08/blog-post_301.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/08/blog-post_301.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy