Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επιμένουν τα κουρδικά ΜΜΕ: «Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκότωσαν 4 Κούρδους στη Μόρια» - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ

Επιμένουν κουρδικά και αραβόφωνα ιστολόγια για την ύπαρξη 4 νεκρών από την Αραβο-κουρδική σύρραξη στο ΚΕΠΑ της Μόριας, την ώρα που η ΕΛ...

Επιμένουν κουρδικά και αραβόφωνα ιστολόγια για την ύπαρξη 4 νεκρών από την Αραβο-κουρδική σύρραξη στο ΚΕΠΑ της Μόριας, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ αλλά και το νος0κομείο Μυτιλήνης διαψεύδουν, τις σχετικές αναρτήσεις.
Όπως αναφέρει το Xeber 24 και αναμεταδίδει το Lesvospost:  «Σύμφωνα με την ISIS(;) σκοτώθηκαν 4 Κούρδοι και  τραυματίστηκαν πάνω από 20 στην Μόρια.
Μια ομάδα εξτρεμιστών μουσουλμάνων από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε κούρδους εισβάλλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα  και σκότωσαν 4  ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20.
Πολυάριθμοι ακτιβιστές Κούρδοι ανάρτησαν  βίντεο και φωτό από ομάδες μασκοφόρων Ιρακινών και Σύρων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν  μαχαίρια απειλώντας τους Κούρδους  ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν.
Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθενται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα  με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος»
Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι Άραβες εξτρεμιστές μουσουλμάνοι  τους επιτέθηκαν καλώντας τους άθεους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.



Το ίδιο αναφέρει και το κουρδικό πρακτορείο Rudaw:
«Σύροι Και Ιρακινοί Άραβες εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλλεται ότι οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες»
Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και oi Kούρδοι.
Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μέσω του ΑΠΕ διαψεύδουν την ύπαρξη νεκρών.




Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επιμένουν τα κουρδικά ΜΜΕ: «Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκότωσαν 4 Κούρδους στη Μόρια» - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ
Επιμένουν τα κουρδικά ΜΜΕ: «Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκότωσαν 4 Κούρδους στη Μόρια» - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQEZpwd5qCjY5FRC6r_ZYSwy3EIgnqPuFy8ilah4bdhHainq80CdmoleSb2o4wMpUQ67-guFwy7VUdfQomvg8wuqshER2yaev4KWvobybSg0Od9s4BDO9-pPghWuRIMY4n-nItNsJsrCLi/s640/4183984.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQEZpwd5qCjY5FRC6r_ZYSwy3EIgnqPuFy8ilah4bdhHainq80CdmoleSb2o4wMpUQ67-guFwy7VUdfQomvg8wuqshER2yaev4KWvobybSg0Od9s4BDO9-pPghWuRIMY4n-nItNsJsrCLi/s72-c/4183984.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/4_26.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/4_26.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy