Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η Λέσχη Αξιωματικών στολίδι στην Αλεξανδρούπολη

Του Ηλία Προύφα Για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δικαιούχους θαμώνες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξαν...

Του Ηλία Προύφα
Για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δικαιούχους θαμώνες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, κάνει λόγο σε επιστολή που μας απέστειλε στο kranosgr, ο Απόστρατος Αξιωματικός (Ο), Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τζωίδης.



Η κατάσταση στη ΛΑΦ, είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο κος Τζωίδης, κάτι που διαπιστώσαμε και οι ίδιοι στο kranosgr, όταν κατά την περυσινή διεξαγωγή του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ και του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ, την επισκεφθήκαμε. 







Μάλιστα σε συνομιλία που είχαμε τότε με το Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στα πλαίσια της άσκησης στο πεδίο βολής, αναφερθήκαμε και στη ΛΑΦ, -εκείνες τις ημέρες γινόταν από τη Διεύθυνση ανακαίνιση σε αίθουσα του ισογείου- και διαπιστώσαμε το αμέριστο ενδιαφέρον του Στρατηγού Καμπά τόσο ως Σωματάρχης αλλά και ως Μέραρχος που είχε διατελέσει στην Αλεξανδρούπολη.







Να σημειώσουμε επίσης ότι πριν λίγες ημέρες έγινε ανακαίνιση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και στη ΛΑΦ Ξάνθης.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητό κράνος,
      Εδώ και μερικά χρόνια γίνεται μια προσπάθεια αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών  από τη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης , με αποτέλεσμα οι Διοικήσεις της XII Μεραρχίας, αλλά και οι Διευθύνσεις της ΛΑΦ, να έχουν αποτυπώσει τα θετικά αποτελέσματα στην στρατιωτική κοινωνία της περιοχής του Έβρου.
      Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας, η τελευταία ανακαίνιση της καφετέριας με ελάχιστο κόστος, χάριν των ενεργειών της Διοίκησης της Μεραρχίας και του Δντου της Λέσχης. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου και μοντέρνου χώρου, σχεδιασμένο με αισθητική και μεράκι, που θα ζήλευαν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες στην πόλη.  Σίγουρα δεν εφευρέθηκε ο τροχός, αλλά σε στιγμές που δοκιμάζεται η κοινωνία μας, κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να ονειρεύονται, συνεχίζουν να μην απογοητεύονται, συνεχίζουν να προσπαθούν μέσα από αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν αξιοπρεπείς συνθήκες για τους συναδέλφους τους, είτε εν ενεργεία, είτε αποστράτους, δείχνουν σεβασμό στην αξιοπρέπεια  ΚΑΙ στον άνθρωπο.







     Αυτός είναι και ο λόγος που με ώθησε να στείλω  την επιστολή, που ίσως βρει μιμητές και σε άλλα μέρη της Ελλάδος. Μια δημόσια δήλωση, ως ελάχιστη μορφή ευχαριστίας, κινητήριο δύναμη για αυτά που προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν. Αυτό έχει  ανάγκη ο  στρατιωτικός.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Σταύρος Τζωίδης  Αξ.εα(ο)
 Αναπληρωτής Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η Λέσχη Αξιωματικών στολίδι στην Αλεξανδρούπολη
Η Λέσχη Αξιωματικών στολίδι στην Αλεξανδρούπολη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbRw-g1q3qIjLlxGycNpovSVkbTBT-J1qKFvfp0lxOWrYjKiSTFyJl_1jaRMmFiSh2QDwp3VMrHmWU_csrkdRN88E0bO9wN0XykbTOTaHgXzGDLhWGNwwcHx_Uxo91R8hZZ8ulOn7dd3ZQ/s640/334.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbRw-g1q3qIjLlxGycNpovSVkbTBT-J1qKFvfp0lxOWrYjKiSTFyJl_1jaRMmFiSh2QDwp3VMrHmWU_csrkdRN88E0bO9wN0XykbTOTaHgXzGDLhWGNwwcHx_Uxo91R8hZZ8ulOn7dd3ZQ/s72-c/334.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/01/blog-post_646.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/01/blog-post_646.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy