Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στην ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας



Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, υπέβαλαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως.
Με επιστολή τους που απέστειλαν στο kranosgr, αναφέρουν τους λόγους της απόφασής τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι,





       Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά με την συλλογική έκφραση των εν ενεργεία στρατιωτικών. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, πίστη, αφοσίωση, οραματισμό και πετύχαμε πολλά.
        Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας σε θέσεις που μας κάνατε την τιμή να μας εκλέξετε είχαμε ως οδηγό τρία πράγματα, την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων της Κεντρικής Μακεδονίας , η διαχείριση των κοινών να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και ότι η κάθε συμμετοχή στα κοινά κάποτε πρέπει να τελειώνει με απόφαση και πρωτοβουλία του καθενός μας. Σήμερα κλείνουμε μία σελίδα αλλά όχι το κεφάλαιο της ενασχόλησής μας με την συλλογική έκφραση.





        Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά και με ενδιαφέρον την πορεία της συλλογικής έκφρασης.





       Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ευχόμαστε δύναμη , υπομονή και να μη σταματήσουν να αγωνίζονται  για τα δικαιώματα των συναδέλφων. 
                   
                        ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ                   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                               





               ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                            ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                                                                     

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στην ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στην ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr-gha2lmmAjldxZ4UmD_MLDzsSQaCMByWB3jU_8gJYTLbDvuKgmxQR9Ib3-EMO_Sn9aosSiNySeU31T9cnnXMYLxgzz79tT6-fiEAfGY5P7l_mXKBIJOQBxlBehpigOPi29vtFO3NEpM/s640/111.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr-gha2lmmAjldxZ4UmD_MLDzsSQaCMByWB3jU_8gJYTLbDvuKgmxQR9Ib3-EMO_Sn9aosSiNySeU31T9cnnXMYLxgzz79tT6-fiEAfGY5P7l_mXKBIJOQBxlBehpigOPi29vtFO3NEpM/s72-c/111.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_487.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_487.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy