Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αρετή και Τόλμη με συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ και δυο “σιδηρές κυρίες”! ΒΙΝΤΕΟ



Η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη”, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες,μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Η πρώτη εκπομπή πολύ δυνατή και με ουσία. Συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και δύο “σιδηρών κυριών” της Ευρώπης. Γερμανία και Ολλανδία έχουν εμπιστευθεί την Άμυνα σε δυο κυρίες .Και οι δύο μίλησαν στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δύο κυρίες παρουσιάζουν την εκπομπή. Η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλούκα.
Νομίζουμε ότι ακόμη κι όσοι είχαν ή έχουν κάποιες επιφυλάξεις για την επιτυχία της εκπομπής θα πειστούν από τα ποσοστά τηλεθέασης.Τα οποία με βεβαιότητα λέμε ότι θα ΄ναι υψηλά. Για τις ΕΔ ενδιαφέρονται οι πολίτες.
Καλό το ξεκίνημα ,ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ελπίζουμε ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν θα υποκύψει στον πειρασμό προκατόχων του που είχαν μετατρέψει την εκπομπή από εκπομπή των ΕΔ σε εκπομπή του υπουργού. Στην πρώτη προβολή της ο Καμμένος εμφανίστηκε μόνο σε μια δήλωση για τη Σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.





Πολύ καλό το κομμάτι με την ιστορία. Οι ΕΔ διαθέτουν τεράστιο οπτικό αρχειακό υλικό που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Με λίγα λόγια η εκπομπή μπορεί να γίνει “εργαλείο” για την ουσιαστική προβολή των ΕΔ. Πρότασή μας να μην “φοβηθεί” να δώσει βήμα και στις καθημερινές ανησυχίες του προσωπικού των ΕΔ.





Καλή η αρχή ,ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια,με τις απαραίτητες βελτιώσεις. Για τον χρόνο και τα μέσα που είχε το επιτελείο της εκπομπής να παραδώσει το πρώτο επεισόδιο, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Στο βίντεο ολόκληρη η πρώτη εκπομπή.


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αρετή και Τόλμη με συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ και δυο “σιδηρές κυρίες”! ΒΙΝΤΕΟ
Αρετή και Τόλμη με συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ και δυο “σιδηρές κυρίες”! ΒΙΝΤΕΟ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCsNz2g11D_a0bUAifZpG9pEhyLZat0KPX6OkKleOM6Z2MK3sr9eCjhbrrLJULLzuCTh28Z8dinkLkL8MHT5ooy-XqkFWJ_XwxFgJ4C5h4X6KbwV2pJzXMoooOw2_2jBc7vYXG9xb6MSU/s640/900.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCsNz2g11D_a0bUAifZpG9pEhyLZat0KPX6OkKleOM6Z2MK3sr9eCjhbrrLJULLzuCTh28Z8dinkLkL8MHT5ooy-XqkFWJ_XwxFgJ4C5h4X6KbwV2pJzXMoooOw2_2jBc7vYXG9xb6MSU/s72-c/900.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_91.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_91.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy