Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αμερικάνος πρέσβης: "Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο"


Η οικονομική κρίση, τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της τοποθέτησης του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.





Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο κ. Πάιατ αναφερόμενος στην κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στο Αιγαίο, παραδέχτηκε ότι "ανησυχεί για ατυχήματα", ωστόσο υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση συμπεριφέρεται πολύ υπεύθυνα την τρέχουσα περίοδο έντασης με την Τουρκία. Τόνισε ακόμη ότι ΗΠΑ και Ελλάδα, παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Τουρκία εντός του ΝΑΤΟ, ενώ ερωτηθείς ποιόν μπορεί να καλέσει η Αθήνα αν ξεφύγουν τα πράγματα, επισήμανε ότι "έχουμε εμπλακεί στενά, και εμείς και η πρεσβεία στην Αγκυρα".






Όσον αφορά δε, το ζήτημα του Κυπριακού, έκανε λόγο για παράθυρο ευκαιρίας το οποίο θα ήταν κρίμα να χαθεί, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα συνεχίσει την προσπάθεια επίλυσης.

Στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ. Πάιατ, σχετικά με την εκκρεμότητα της αξιολόγησης αλλά και της απόφασης του ΔΝΤ για συμμετοχή ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα, τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή στάσης από τη νέα αμερικανική κυβέρνηση, ως προς το ζήτημα του Ταμείου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν την ανάπτυξη της Ελλάδας και ανέδειξε τη σημασία των μεταρρυθμίσεων από την ελληνική πλευρά, ώστε να έρθουν επενδύσεις στη χώρα. 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αμερικάνος πρέσβης: "Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο"
Αμερικάνος πρέσβης: "Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVcTRwOnlcVhItdicNX-VSfta_HQtSzFfKw_0QtW2YWYZZ5ppTIQ0jGR1wM3YODe_3Mx5L2a3cOivMvTquWG3qFcQmagdJkFqCtNHNosaKhT1QdhzYG6hyphenhyphenofQLJgFHlx-ABY7X67jDH4g/s640/2156553.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVcTRwOnlcVhItdicNX-VSfta_HQtSzFfKw_0QtW2YWYZZ5ppTIQ0jGR1wM3YODe_3Mx5L2a3cOivMvTquWG3qFcQmagdJkFqCtNHNosaKhT1QdhzYG6hyphenhyphenofQLJgFHlx-ABY7X67jDH4g/s72-c/2156553.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_63.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_63.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy