Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Aτυχές που ο κ. Καμμένος φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας


Συνεχίζεται η κόντρα και η επιθετική ρητορική της Τουρκίας με αφορμή τη ρίψη στεφάνου στα Ίμια, από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, προς τιμήν των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους.
Μετά από αλλεπάλληλες δηλώσεις και των δύο πλευρών, το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών απαντά για άλλη μια φορά προκλητικά, χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο ως «άτομο που στερείται κατανόησης, ευσυνειδησίας και αγνοεί τους βασικούς κανόνες ευγενείας σε διεθνές επίπεδο», προσθέτοντας μάλιστα ότι «είναι ατυχές που φέρει τον τίτλο του Έλληνα Υπουργού Άμυνας».
Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:
«Η γλώσσα, ο τόνος καθώς και οι παράλογες αναφορές, -οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Καμμένου, σύμφωνα με όσα είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι-, είναι αξιοθρήνητες.
Καταδικάζουμε τις αβάσιμες, ακατάλληλες καθώς και ανήθικες εκφράσεις του εναντίον της χώρας μας και του Πρoέδρου μας και του τις επιστρέφουμε.
Είναι τόσο λυπηρό το γεγονός ότι αυτό το πρόσωπο, με τέτοια έλλειψη σεβασμού της δικαιοσύνης και απόλυτη αδιαφορία για τους πιο βασικούς κανόνες ευγένειας σε διεθνές επίπεδο, που αγνοεί τις κύριες διμερείς πράξεις που αφορούν την παράνομη μετανάστευση, καταλαμβάνει το αξίωμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο, καθώς και την περιοχή μας.
Καλούμε τις ελληνικές Αρχές για μια ακόμη φορά να ενεργήσουν δεόντως με υπευθυνότητα και να απόσχουν από τις δηλώσεις που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την ατμόσφαιρα συνεργασίας που προσπαθούμε να επιτύχουμε μεταξύ των δύο χωρών».
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τουρκικό ΥΠΕΞ: Aτυχές που ο κ. Καμμένος φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Aτυχές που ο κ. Καμμένος φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuI6IjsWWgco3Ckne13dD2rIXHhBp9n0efk_SR6fe9-SUlIQGVO5DJbYDY-MLRlRPx-De27WhJkLk8rYgM_AFk9rZsH2xaOp8RL9CRFrYsfXkeiiqua2a4N1PpoQsb9pK0elfWCiPYFak/s640/4034848.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuI6IjsWWgco3Ckne13dD2rIXHhBp9n0efk_SR6fe9-SUlIQGVO5DJbYDY-MLRlRPx-De27WhJkLk8rYgM_AFk9rZsH2xaOp8RL9CRFrYsfXkeiiqua2a4N1PpoQsb9pK0elfWCiPYFak/s72-c/4034848.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_58.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_58.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy