Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΣΑΣΥΔΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς ΣΥΔΤην Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΑ Σμχος (ΜΗ) κος Παν. Ακινόσογλου, ο εκπρόσωπος του κ. Δ/ΔΑΥ Επγός (ΥΑΔ) κος Παν. Σώρρας,  η εκπρόσωπος του Δκτη 251ΓΝΑ Σμχος (ΥΝ) κα Αγορ. Αγρογιάννη, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Πάνος-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ κος Δημ. Κοντοβάς-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Πρεβέζης της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Κεραμιδόγλου-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΟΣΜΑΑ "ΙΚΑΡΟΣ" κος Γεώρ. Γερούλης-Απτχος (Ι)ε.α., ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης (ΣΔΓ) κος Ανέστης Τσουκαράκης, ο εκπρόσωπος της ΑΝΕΑΕΔ κος Ευθ. Γκιτέρσος-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ κος Ιωάν. Κούτρας-Απτχος (Μ)ε.α., ο εκπρόσωπος του ΣΑΣΙ και διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Κων. Μπίμπιζας-Πίνης-Ταξχος (Δ)ε.α., η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΙΠΑ κα Πιτσινή Δήμητρα, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Ευάγ. Μαντής-Ταξχος (ΜΤ)ε.α., ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ κος Κων. Α. Παπαγεωργίου-Ασμχος (ΥΥΔ)ε.α., ο Νομικός Σύμβουλος ΣΑΣΥΔΑ κος Σωτ. Στρατογιάννης-Υπγος (ΔΣ)ε.α., ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ κος Γεώργιος Καμποσιώρας-Σμχος (ΥΥΔ)ε.α., η Αρχηγός της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΠΛ) κα Ελευθερία Λαγούδα, η πρωτεύσασα στη Στρατιωτική Εκπαίδευση και στην ειδικότητα Αμύνης Αεροδρομίων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΑΔ) Σταματία Γούλα, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΜΕ) Ηλίας Ποντίκας, πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ και φίλων του ΣΑΣΥΔΑ.
Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Ρούσσος-Ταξχος (Ο)ε.α., έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων θεμάτων που κλήθηκε ο Σύλλογος να διαχειρισθεί προς όφελος των αποφοίτων ΣΥΔ, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην κατάργηση της ΣΥΔ με τον πρόσφατο νόμο 4407/2016 και στην άρνηση του ΓΕΑ να επιδώσει το σχέδιο "Οργανισμού ΣΜΥΑ" στη συγκροτηθείσα Ομάδα Εργασίας ΣΑΣΥΔΑ, για την επεξεργασία τυ και υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων επί των διαλαμβανομένων επ' αυτού ζητημάτων.
Συνεχίζοντας, τόνισε πως και τη νέα χρονιά, ο ΣΑΣΥΔΑ, με στοχευμένες παρεμβάσεις του, θα προωθήσει στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, όλα εκείνα τα ζητήματα των εν ενεργεία στελεχών που χρήζουν επίλυσης. Θα παρέμβει προς πάσα κατεύθυνση για την επίτευξη της ουσιαστικής αναβάθμισης των σπουδών των προερχομένων από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές, την ισοτιμία των Πτυχίων ΑΣΣΥ με αυτά της ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κατ' επέκταση τη λήψη μεταπτυχιακών τίτλων. Παράλληλα, θα είναι κοντά στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης, για να προβάλει τα δίκαια αιτήματα των μελών του.
Ακολούθως, βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες ανά ειδικότητα απόφοιτοι της 52ας σειράς ΣΥΔ, με την επίδοση σε αυτούς, αναμνηστικού διπλώματος, αναμνηστικής πλακέτας ΣΑΣΥΔΑ και
πολυτελούς πένας :
-       Σμηνίας (ΥΠΛ) Λαγούδα Ελευθερία - Αρχηγός 52ης σειράς, πρωτεύσασα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση και στην ειδικότητα των Πληροφοριών. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ, Σμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Γεώργιος Καμποσιώρας.
-       Σμηνίας (ΥΑΔ) Γούλα Σταματία - πρωτεύσασα στη  Στρατιωτική  Εκπαίδευση  και στην ειδικότητα των Αμύνης Αεροδρομίων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ, Τάξχος (Ο) ε.α. κος Γεώργιος Ρούσσος, 13ης σειράς ΣΥΔ.
-       Σμηνίας (ΥΜΕ) Ποντίκας Ηλίας - πρωτεύσας στην ειδικότητα των Μετεωρολόγων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτόν, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 1ης σειράς ΣΥΔ, Ταξχος (ΥΜΕ) Ευάγγελος Μαντής.
Τέλος, ο Δντής Θρησκευτικού του ΓΕΑ αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Γεώργιος, ευλόγησε και έκοψε την πίτα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος (ΥΔΚ) ε.α. κος Ηλίας Ντούβλης.

COMMENTS

BLOGGER

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,39,ΔΙΑΦΟΡΑ,16,ΔΙΕΘΝΗ,17,ΕΛΛΑΔΑ,30,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,631,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,22,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,9,
ltr
item
KRANOSGR: ΣΑΣΥΔΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς ΣΥΔ
ΣΑΣΥΔΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς ΣΥΔ
https://1.bp.blogspot.com/-EoKM4FPFjvg/WIv7vi7R2fI/AAAAAAADPvE/YwcJQuhwoJQQgvF8u-AkMKJ05MGy2lNpQCLcB/s640/unnamed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-EoKM4FPFjvg/WIv7vi7R2fI/AAAAAAADPvE/YwcJQuhwoJQQgvF8u-AkMKJ05MGy2lNpQCLcB/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/52_28.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/52_28.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy