Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Βρέθηκε νεκρός ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

Βρέθηκε καμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα Πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη που αγνοείτο από το βράδυ της Δευτέρας, 26 Δεκεμβρίου. σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιστοσελίδες από το Ρίο Ντε Τζανέιρο.
 Η αστυνομία υποπτεύεται ότι το σώμα που βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου είναι του 59χρονου διπλωμάτη, όπως αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο Bette Lucchese, για λογαριασμό του δικτύου RJTV.


Η ιατροδικαστική εξέταση θα είναι σε θέση να το επιβεβαιώσει, όπως αναφέρει η αστυνομία, ενώ η σορός του έχει μεταφερθεί στο Νομικό Ιατρικό Ινστιτούτο της Nova Iguaçu.

Σύμφωνα με την Ελληνική Πρεσβεία, ο πρέσβης ήταν σε διακοπές και πήγε στο Ρίο για να περάσει τις ημέρες των εορτών.

Η σύζυγός του ανέφερε την εξαφάνιση την Τετάρτη δεδομένου ότι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η σύζυγός του, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο την ημέρα της εξαφάνισης, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ η ίδια βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο.

Ο πρέσβης στη συνέχεια, πήρε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν μισθωμένο, με την αστυνομία να αναφέρει ότι πήγε βόλτα.

Προς το παρόν, η αστυνομία δεν αποκλείει οποιαδήποτε γραμμή της έρευνας, αλλά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Evaristo Magalhães, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Baixada Φλουμινένσε, η περίπτωση απαγωγής είναι η λιγότερο πιθανή υπόθεση.

Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, δεν υπήρξε καμία επαφή με την οικογένεια του πρέσβη για λύτρα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς ζήτησε πληροφορίες, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών και χρήση κινητού τηλεφώνου σε τράπεζες και επιχειρήσεις.

Επιμέλεια: Άλκης Αποστολόπουλος
Με πληροφορίες από g1.globo.com
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Βρέθηκε νεκρός ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία
Βρέθηκε νεκρός ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtab96poyzSKrUETrlvbKgFHOLomgPcqPGn5hLK3RnpWqt0dbzcMXZvcp0zdKlOy-OgNbF5SXNg84Mcdo5oipRSQY_lOT2n-TceBk8z_OHlUjsS13ptFCaTqhule6wL0_GXgnRkutZb3hk/s640/2118511.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtab96poyzSKrUETrlvbKgFHOLomgPcqPGn5hLK3RnpWqt0dbzcMXZvcp0zdKlOy-OgNbF5SXNg84Mcdo5oipRSQY_lOT2n-TceBk8z_OHlUjsS13ptFCaTqhule6wL0_GXgnRkutZb3hk/s72-c/2118511.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/blog-post_659.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/blog-post_659.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy