Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Απύθμενο θράσος Βέμπερ για το στεφάνι Καμμένου στα Ίμια!

Με απίστευτο θράσος, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκ...

Με απίστευτο θράσος, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκρατία) Μάνφριντ Βέμπερ χαρακτήρισε «τρελό» το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέταξε πάνω από τα Ίμια και έριξε στεφάνι για να τιμήσει τη μνήμη των τριών παλικαριών μας, που υπερασπίστηκαν το εθνικό έδαφος.


Η κυνική πρόκληση του κ. Βέμπερ, μέσω δηλώσεών του στο Reuters, υπέρ... των Τούρκων -οι οποίοι επιχείρησαν το 1996 επί κυβέρνησης Σημίτη να μετατρέψουν σε γκρίζα ζώνη την περιοχή στα Ίμια- προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ, διότι προέρχεται από έναν πολιτικό που ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με τη Ν.Δ. Μάλιστα, ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν μιλούσε στα διεθνή fora, τόνιζε ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης!

Το πιο εντυπωσιακό -και ταυτόχρονα δυσάρεστο- είναι ότι η Ν.Δ. δεν εξέδωσε ανακοίνωση για να καταδικάσει την προκλητική δήλωση του Γερμανού ευρωβουλευτή. Αντίθετα, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Καραγκούνης ρωτήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm, χρησιμοποίησε θολές διατυπώσεις και δεν καταδίκασε ευθέως τη στάση του κ. Βέμπερ. Την ίδια ώρα, κύκλοι του Μαξίμου τόνιζαν ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, που απορρέουν από τις διεθνής συμβάσεις.

Ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ετοιμαζόταν, με αφορμή την υπόθεση των Ιμίων, να ζητήσει ψήφισμα καταδίκης για το κόμμα του Πάνου Καμένου, κατηγορώντας το ως «ακροδεξιό» και ταυτίζοντάς το με το κόμμα του Αυστριακού Γεργκ Χάιντερ (που έχει κατηγορηθεί για αντισημιτισμό)! Τελικά, χάρη στην παρέμβαση του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη -που είδε το θέμα να παίρνει διαστάσεις σε βάρος των εθνικών μας δικαίων-, το ψήφισμα δεν κατατέθηκε!

Το δημοσίευμα του Reuters, επικαλούμενο τις δηλώσεις Βέμπερ, ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος χρίστηκε από τον «ριζοσπαστικό αριστερό» πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υπουργός Άμυνας, «πέταξε με ελικόπτερο την Παρασκευή κοντά στις τουρκικές ακτές (σ.σ.: Ίμια), παρακινώντας τα μαχητικά αεροσκάφη (ελληνικά και τουρκικά) να μάχονται και στις δύο πλευρές της ιστορικής αντιπαράθεσης».

Το Reuters συνέχιζε αναφέροντας ότι ο Βέμπερ, μέλος των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών, είπε για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην περιοχή των Ιμίων ότι «αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», ενώ περιέγραψε τον νέο συνασπισμό ως μια «ακραία κυβέρνηση». Γι' αυτόν τον λόγο, πρόσθεσε, το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υιοθετήσει μια θέση με την οποία να γνωστοποιεί ότι είναι αυτό ήταν απαράδεκτο. Σε αυτό η κυβέρνηση απάντησε πάντως ότι δεν θυμάται να είχε αντιδράσει ο κ. Βέμπερ, όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ και διάφορα στελέχη τους είχαν φραστικά επιτεθεί στους Εβραίους!

Άγρια κόντρα για δήθεν δήλωση

Μια δήλωση που δεν φαίνεται να έχει κάνει ποτέ σε βάρος των Ελλήνων Εβραίων ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε νέα ένταση στις σχέσεις Ν.Δ. - ΑΝ.ΕΛ. Όπως τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Real fm, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αντεθνικές και επικίνδυνες δηλώσεις Βέμπερ, αντιπαραβάλλοντας μία ανύπαρκτη δήλωση Καμμένου ότι δήθεν οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν φορολογούνται!

Στο απόσπασμα πάντως εκείνης της εκπομπής ο Πάνος Καμμένος μιλούσε για την κατάργηση του αφορολογήτου στα ακίνητα λατρευτικής, θρησκευτικής και κοινωφελούς χρήσεως αυτών των δογμάτων.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 05/02/2015 - ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
)

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Απύθμενο θράσος Βέμπερ για το στεφάνι Καμμένου στα Ίμια!
Απύθμενο θράσος Βέμπερ για το στεφάνι Καμμένου στα Ίμια!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiThmIVAFvn5YAyQ0is2Nau4DkuNPhC0dkSwnwcZd4ue6vr6CbOXckyqrHSWaq8aWYJKltLZaShg49wdwplR-VXjxVCJBz63Cg2ChNodsH-oGmxfGVcSCV8vFxLnhPSwHYy3qu-KQBOw_U/s1600/dimkam660slbord.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiThmIVAFvn5YAyQ0is2Nau4DkuNPhC0dkSwnwcZd4ue6vr6CbOXckyqrHSWaq8aWYJKltLZaShg49wdwplR-VXjxVCJBz63Cg2ChNodsH-oGmxfGVcSCV8vFxLnhPSwHYy3qu-KQBOw_U/s72-c/dimkam660slbord.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/02/blog-post_97.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/02/blog-post_97.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy