Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» του Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΕΘΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» ΤΟΥ Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΕΘΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» ΤΟΥ Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΕΝΟ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Λοιπόν, πάμε σε ένα πρώην Κερκυραίο και νυν Αθηναίο.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Πάντα Κερκυραίο, εντάξει,  είπαμε…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Ναι, βρε παιδί μου, πρώην βουλευτή Κέρκυρας. Τώρα του πήρε τη θέση η Γκερέκου. Πάμε στον Υπουργό, τον απερχόμενο Υπουργό Άμυνας, τον κύριο Νίκο Δένδια, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας, καλή υποψηφιότητα, σοβαρός άνθρωπος και έχει κάνει και δουλειά όπου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Καλημέρα, κύριε Δένδια.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Καλημέρα, δεν έχουμε μιλήσει, χρόνια πολλά και σε εσάς και στους ακροατές σας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Να είστε καλά, επίσης.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Και σε εσάς και στον κύριο Τζένο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Λοιπόν, συνομιλούσαμε πριν από λίγο με τον κύριο Οικονόμου, ο κύριος Οικονόμου είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία ο κύριος Σαμαράς επιχείρησε να κάνει το άνοιγμα προς το μεσαίο χώρο.
Επειδή υποβάλλαμε στον κύριο Οικονόμου την ερώτηση και απήντησε ο άνθρωπος, θα ήθελα να μου πείτε και εσείς αν θεωρείτε ότι είναι προτιμότερο ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποιείται για να γίνει το άνοιγμα προς το μεσαίο χώρο, να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και όχι να διεκδικεί τον  σταυρό προτίμησης και να έχει μία πιο άμεση επαφή με την εκλογική βάση.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Νομίζω ότι και τα δύο είναι αποδεκτά. Σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τη συνεννόηση με τον αρχηγό της παράταξης, αλλά και το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει στην κοινωνία και με ποιο τρόπο κρίνεται ότι πρέπει να το εκπέμψει, διότι και οι βουλευτές επικρατείας δεν ορίζονται. Οι βουλευτές επικρατείας εκλέγονται επί τη βάσει των σταυρών, των ψήφων που κάθε κόμμα θα μπορέσει να συλλέξει.
Άρα έμμεσα, αλλά απολύτως συνταγματικά, και νομίζω και με απόλυτη επιρροή στο πως διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα, οι βουλευτές επικρατείας εκλέγονται. Και ένα κόμμα λογοδοτεί πάρα πολύ άσχημα αν επιλέξει με τρόπο αναξιοκρατικό και προσβλητικό για την κοινωνία το ψηφοδέλτιο επικρατείας του.
Άρα, νομίζω, ότι λίγο πολύ είναι διαφορετικές όψεις ενός νομίσματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Ωραία. Από την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές η Νέα Δημοκρατία, ο κύριος Σαμαράς και όλα τα στελέχη του κυβερνώντος, του απερχόμενου κυβερνώντος κόμματος ...

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Μας λέτε «απερχόμενους». Μπορεί να είμαστε και ερχόμενοι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Όταν πάμε σε εκλογές απερχόμενη είναι η σύνθεση της Βουλής.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Το ξέρω, αστειεύομαι. Αλλά εμείς, πραγματικά σας το λέω, ελπίζουμε ότι είμαστε και απερχόμενοι και ερχόμενοι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Καλά, προσωρινώς, λοιπόν, εδώ. Να το βάλουμε έτσι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Μπράβο. Επ’ αυτού το ερώτημα, με βάση τις δημοσκοπήσεις έχετε επιστρατεύσει μάλλον τον φόβο, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να αντιστρέψετε το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και την τάση που καταγράφεται στην κοινή γνώμη.
Την ίδια στιγμή που εσείς σκορπάτε το φόβο, ένα ποσοστό, που ξεπερνά το 70%, λέει ότι με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρούμε ότι θα βγούμε από το ευρώ, δεν φοβόμαστε, το είδαμε στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο Mega, το είδαμε στις περισσότερες δημοσκοπήσεις.
Μήπως η στρατηγική του φόβου είναι λάθος στρατηγική, κύριε Υπουργέ;

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Εγώ νομίζω ότι αυτό το οποίο κάνουμε είναι ότι εξηγούμε στην κοινωνία, με τον τρόπο που μπορούμε, ελπίζω να το κάνουμε με επιτυχία, τις συνέπειες της κάθε διαφορετικής πολιτικής, της κάθε διαφορετικής απόφασης.
Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, το πρόβλημα με τον  ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι ο φόβος τον οποίο δημιουργεί, αλλά κυρίως η έλλειψη σοβαρότητας την οποία εκπέμπουν οι θέσεις του, η οποία έλλειψη σοβαρότητας μπορεί να καταστεί πάρα πολύ επικίνδυνη στο τέλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ :Γιατί, όμως, επικίνδυνη; Κύριε Δένδια, είχαμε εδώ πέρα….

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Θα σας πω αμέσως.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ :…εμείς συνομιλήσαμε τη Δευτέρα με τον Σκουρλέτη, την Τετάρτη. Τι λέει ο κύριος Σκουρλέτης; Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα, το έχουμε παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο. Τι λέμε: επιστροφή της κατώτατης σύνταξης σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, επιστροφή του κατώτατου μισθού σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ο 13ος, το Δώρο,  επιστρέφει, οι τράπεζες κρατικοποιούνται.
Δεν λένε κάτι το οποίο είναι λαθραίο. Λένε κάτι, το παρουσιάζουν στον ελληνικό λαό και μάλιστα το παρουσίασαν πολύ πιο νωρίς από εσάς. Και έρχεται ο ελληνικός λαός και τους λέει: μπράβο, παιδιά.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Να σας πω τι, κατά την άποψή μου, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και πού είναι το θέμα και πού είναι και η επικινδυνότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει από το εξής, διότι παραδέχεται ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι ισοσκελισμένος και να έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα, παραδέχεται επίσης, και το πιστεύω εγώ αυτό, ότι θα ήθελε, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά στην πλειοψηφία του θα ήθελε να παραμείνουμε στο ευρώ.
Από εκεί και πέρα τι λέει; Εγώ θα πάω να ξαναδιαπραγματευτώ τις υποχρεώσεις της χώρας προς τους Ευρωπαίους εταίρους και φίλους της, ανοίγω παρένθεση για να πω αυτές οι υποχρεώσεις εξυπηρέτησης του δανείου είναι της τάξης των 7 δις το χρόνο, θα τα επαναδιαπραγματευτώ, λοιπόν, και από το πλεόνασμα που θα δημιουργήσω με την επιτυχή μου διαπραγμάτευση εγώ θα χρηματοδοτήσω μία σειρά από παροχές. Τις είπατε μόλις εσείς, κύριε Κουρτάκη, μπορώ να σας πω και μερικές άλλες. 300.000 θέσεις εργασίας καταρχήν στο δημόσιο, μετά αλλού και λοιπά.
Εμείς τους λέμε δύο πράγματα. Τους λέμε ότι, καταρχήν, και για αυτό που λέτε δεν μπορείτε να το κάνετε, δεν είστε καλύτεροι διαπραγματευτές και δεν είμαστε εμείς κακοί διαπραγματευτές. Αλλά εν πάση περιπτώσει ας το δεχθούμε.Εάν, όμως, αυτό δεν πετύχει, όπως είναι το πιθανότερο, διότι δεν βλέπουμε να έχει διάθεση η Ευρώπη να σας τα χαρίσει, τι θα κάνετε;
Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δυο απαντήσεις. Το μισό κομμάτι μας λέει ότι θα προχωρήσουν μονομερώς.  Εκεί είναι το πρόβλημα, ότι και σας δύο περιπτώσεις η χώρα θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Στη μεν πρώτη διότι η ελληνική κοινωνία είναι πάρα πολύ εκνευρισμένη για να δεχθεί το πρόδηλο ψέμα, στην άλλη περίπτωση διότι οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να το δεχθούν.
Και δεύτερον, εάν παίρνεις πάλι ένα μολύβι και ένα χαρτί θα δεις ότι εάν σταματήσουμε να πληρώνουμε 7 δισεκατομμύρια το χρόνο, με το μικρότερο επιτόκιο στην ιστορία του πλανήτη και μας έχουν δανείσει τα χρήματα αυτά χώρες που πληρώνουν μεγαλύτερο επιτόκιο για αυτά τα χρήματα προς τρίτους από ότι πληρώνουμε εμείς σε αυτές, σε αυτή την περίπτωση οι ροές που έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτά τα χρήματα. Άρα αυτά που θα χάσουμε θα είναι περισσότερα από αυτά που θα κερδίσουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Ναι, συμφωνούμε. Στον τρόπο με τον οποίο τίθεται το μήνυμα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας συμφωνούμε, αυτό λέει προηγουμένως και ο Γιώργος ο Κουρτάκης.  Αυτό το οποίο λέμε εμείς όμως είναι ότι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ο κόσμος πιστεύει ότι θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, το ένα ερώτημα. 
Και δεύτερον θα επιμείνω λίγο στο ερώτημα του Γιάννη μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε ότι κάνετε αντιπολίτευση εν μέσω προεκλογικής περιόδου, μια πρόβα αντιπολίτευσης προς τον  ΣΥΡΙΖΑ;  Λέτε τι δεν θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ή τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως πρέπει να πείτε και τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία; Ή μήπως το τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία θα είναι μέτρα, αυξήσεις σε φόρους, μειώσεις σε συντάξεις και νέο μνημόνιο;

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Κύριε Τζένο, νομίζω ότι αυτό που λέτε είναι σωστό και το προσυπογράφω με ποια έννοια, μια προεκλογική εκστρατεία δεν είναι αρνητική. Δεν είναι μόνο γιατί ο αντίπαλος είναι μη σοβαρός…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Χαίρομαι που το λέτε, χαίρομαι που το ακούω.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Το κύριο κομμάτι αυτής της εκστρατείας είναι ποια είναι η δική μας πρόταση στην ελληνική κοινωνία. Και αυτή η πρόταση πρέπει να είναι πολύ σαφής, πολύ κρυστάλλινη και πολύ διαυγής.
Έχουμε υπέρ μας ένα πράγμα, ότι έχοντας κυβερνήσει επί δυο χρόνια και επίσης έχοντας ομολογήσει τις αστοχίες μας αυτά τα δυο χρόνια,  γιατί κάναμε άθλους, κάναμε και μεγάλες αστοχίες, ουδείς ήταν περήφανος ας πούμε για την αρχική εκδοχή του ΕΝΦΙΑ, ένα απλό παράδειγμα που έχει συνομολογηθεί από τους πάντες ότι υπήρξε σφάλμα, εμείς λοιπόν, στην πραγματικότητα έχουμε να δείξουμε μια κυβερνητική πρακτική και να πούμε στην ελληνική κοινωνία ότι εμείς είμαστε αυτοί που παρόλο τα λάθη μας και τις αστοχίες μας σε κρατήσαμε στην Ευρώπη και στο ευρώ και σε κρατήσαμε στις 40 πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη έστω και αν η ανεργία ανέβηκε σε αυτά τα δυσθεώρητα επίπεδα, έστω και αν, και αν, και αν…
Από εκεί και πέρα τι προτιθέμεθα να κάνουμε. Έχουμε τοποθετήσει τα πράγματα, τα έχουμε αξιολογήσει. Ο πρώτος μας εχθρός είναι η ανεργία. Δεν μπορεί να είναι το 25% των Ελλήνων άνεργοι, δεν μπορεί 50% των νέων ανθρώπων να είναι άνεργοι. Ήδη με τα μέτρα που παίρνουμε η ανεργία έχει πτωτική τάση.
Σήμερα ανακοινώθηκε αν θυμάμαι καλά απέξω 1,7% πτώση της ανεργίας, είναι σημαντικό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Κύριε Δένδια, επειδή τώρα είστε σοβαρός άνθρωπος και είστε και φιλελεύθερος μην τα λέτε αυτά.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Γιατί να μην τα λέω;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ :Μην τα λέτε αυτά. Τώρα ξέρετε  ευημερούν οι αριθμοί… Μου θυμίζετε τον Σημίτη τώρα. Μην τα λέτε αυτά. Δηλαδή τι μειώθηκε η ανεργία,  1%...

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: 1,7%.  Κύριε Κουρτάκη, θα ήμουνα ο ευτυχέστερος των ανθρώπων εάν μπορούσα αύριο το πρωί να μηδενίσω την ανεργία ή να τη φτάσω στο 5-6%.  Όμως δεν είμαι Άγιος Βασίλης. Η ανεργία θα πάρει χρόνια για να μηδενιστεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Κύριε Δένδια, μπαίνω στο site που έχει φτιάξει η Νέα Δημοκρατία…

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Η πρόθεσή  μας, αν μου επιτρέψετε να τελειώσω, είναι η ανεργία το 2015 να πέσει λίγο κάτω από 20%.  Όποιος πει κάτι παραπάνω και πει ότι μπορεί να το κάνει θα ήταν πολύ ευχάριστο να μας πει και τη μέθοδο,  διότι εμείς τα παραμύθια και το πως υλοποιούνται δεν το ξέρουμε. Και εγώ θα ήθελα να είμαι η καλή νεράιδα αλλά δυστυχώς είμαι αυτό που είμαι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Λοιπόν, να πάμε και σε ένα τελευταίο ερώτημα;

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Παρακαλώ, στη διάθεσή σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : Στη θέση σας ουσιαστικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα εντάσσεται η κυρία Άντζελα Γκερέκου που υπήρξε αντίπαλός σας τα προηγούμενα χρόνια. Συμβάλλατε στην προσχώρηση της κυρίας Γκερέκου όπως διαβάζουμε;

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Κατ’αρχήν, το ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας με μία εξαίρεση είναι καινούργιο τελείως.  Άρα η θέση μου έχει καλυφθεί από 4 διαφορετικούς συναδέλφους και όχι μόνο από την κυρία Γκερέκου.
Το δεύτερο είναι ότι η κυρία Γκερέκου το τελευταίο που χρειάζεται είναι τη δική μου συμβολή.  Είναι βουλευτής πάρα πολλά χρόνια και πολύ έμπειρη και μπορεί να χαράξει μόνη της την πολιτική της πορεία.
Εγώ για οποιονδήποτε προσυπογράφει την εκλογική μας επιτυχία,  τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει την ανάγκη να είναι μία ψήφο τουλάχιστον μπροστά στις εκλογές, είμαι πάρα πολύ ευτυχής που αυτό συμβαίνει. Και για την κυρία Γκερέκου και για τον κ. Οικονόμου και για τον κ. Χατζημαρκάκη και για όποιον θελήσει να προσθέσει τις δυνάμει του και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού του Σαμαρά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Λοιπόν, πάμε τώρα στα δικά σας. Πόσους σταυρούς στη Β΄ Αθηνών;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ : 4.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ: Λοιπόν, 4 σταυροί στη Β΄ Αθηνών. Όποιοι μας ακούν και επειδή ο Υπουργός είναι από τα στελέχη που θέλουμε να δούμε στην επόμενη Βουλή νομίζω ότι χωράει ένας σταυρός.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Καλοσύνη σας. Σας ευχαριστώ. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» του Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM
Συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» του Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib3eWwj-0rFRs_NyfCapPOmbFpaFeNlV9WdZCKe-CeuK3078f4onJpo_XhgExlHqwpyMzm70OmulpToQBd3qLurrNlyZuF-gDo1uXM644cQupb7eoSxSC0Ne7pgX2uFEZPruFuO48Z4uE/s1600/dendias345.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib3eWwj-0rFRs_NyfCapPOmbFpaFeNlV9WdZCKe-CeuK3078f4onJpo_XhgExlHqwpyMzm70OmulpToQBd3qLurrNlyZuF-gDo1uXM644cQupb7eoSxSC0Ne7pgX2uFEZPruFuO48Z4uE/s72-c/dendias345.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/fm.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/fm.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy