Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Θέσεις εργασίας στις Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις…

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης ξένων πρώην στρατιωτικών, ειδικά Βρετανών, οι οποίοι θα α...

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης ξένων πρώην στρατιωτικών, ειδικά Βρετανών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να τεθούν εκτός Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων λόγω των περικοπών στον τομέα της Άμυνας.
Σημαντικότερο πρόβλημα για τους Αυστραλούς είναι οι ελλείψεις σε τομείς με υψηλή εξειδίκευση, όπως οι πιλότοι και τα πληρώματα υποβρυχίων. Πρόσφατα το Αυστραλιανό Ναυτικό έστειλε επιτροπή στη Βρετανία, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα πρόσληψης ναυτών που τίθενται εκτός Royal Navy.
Αντίστοιχες ελλείψεις υπάρχουν και στο Μηχανικό, λόγω του ότι η αύξηση εργασιών των ορυχείων, οδήγησε πολλούς στον ιδιωτικό τομέα.
Αναφορά για το αν θα τους αποδοθεί άμεσα η αυστραλιανή υπηκοότητα δεν έγινε. Ξεκαθαρίστηκε, όμως, ότι δεν πρόκειται να προσληφθούν οι πρώην στρατιωτικοί, σε αριθμό και σε ειδικότητες που θα θέσουν πρόβλημα στην επιχειρησιακή ικανότητα των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Άλλες χώρες από τις οποίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να καλυφθούν τα κενά, ειδικά στον τομέα των υποβρυχίων, είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία. Στα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα των Αυστραλιανού Ναυτικού, φαίνεται ότι τα νέα στελέχη μπορούν ήδη να υπηρετούν σε κάποια στρατιωτική δύναμη άλλης χώρας ή να έχουν αποχωρήσει το πολύ μέχρι πριν από τρία χρόνια και ότι θα μπορούσαν να προσληφθούν εφόσον τηρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια πρόσληψης, σε ειδικότητα που υπάρχει ανάγκη και η οποία δύναται να «μεταφερθεί» άμεσα στο Royal Australian Navy.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Θέσεις εργασίας στις Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις…
Θέσεις εργασίας στις Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις…
http://1.bp.blogspot.com/-WW88ZGqOL-E/Tvt-GDQ5zyI/AAAAAAAAMpY/W7pyvDJEn8k/s400/Greece-Australia-300x240.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-WW88ZGqOL-E/Tvt-GDQ5zyI/AAAAAAAAMpY/W7pyvDJEn8k/s72-c/Greece-Australia-300x240.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_1899.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_1899.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy