Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στην αντεπίθεση ο Μπεγλίτης για τις δηλώσεις Ερντογάν

Απαράδεκτες από κάθε πλευρά χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτη...

Απαράδεκτες από κάθε πλευρά χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει.
«Πιστεύω ότι η διεθνής κοινότητα, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σκύψουν και να αναλύσουν αυτές τις δηλώσεις, οι οποίες δείχνουν ότι για τον Τούρκο Πρωθυπουργό, παρά τα επικοινωνιακά παίγνια, τα πρόσφατα και τα παρελθόντα, ένα ισχύει: ότι δεν θέλουν να λύσουν το Κυπριακό», επεσήμανε ο κ. Μπεγλίτης, ο οποίος, ολοκλήρωσε τη συνάντηση του στην Κύπρο με συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Αναφερόμενος στην επέτειο των 37 ετών από την τουρκική εισβολή 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή από τα τουρκικά στρατεύματα ενός σημαντικού τμήματος της κυπριακής επικράτειας, ο κ. Μπεγλίτης είπε πως, «πέρα από τα λόγια, η ευθύνη και το ηθικό χρέος είναι μεγάλα, να συνεχίσουμε όχι απλά να θυμόμαστε, αλλά να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να αποτρέψουμε τις επώδυνες συνέπειες αυτής της εισβολής και αυτής της κατοχής».

«Άρα, λοιπόν το χρέος μας είναι να αναζητήσουμε λύση, όχι την οποιαδήποτε λύση με οποιοδήποτε περιεχόμενο, αλλά μια λύση στο πλαίσιο του ΟΗΕ και με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λύση που θα επανενώσει το νησί και θα επανενώσει Ελληνοκυπρίους κα Τουρκοκυπρίους, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς που είναι πέρα από τις αντοχές του ευρύτερου Ελληνισμού», ανέφερε.

Ο κ. Μπεγλίτης τόνισε ότι πρέπει να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο το θέμα των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, «πρέπει, και εμείς από την πλευρά μας, η ελληνική κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, να βλέπουμε συνεχώς, όπου και αν βρισκόμαστε, το ζήτημα της παράνομης παρουσίας των κατοχικών δυνάμεων στην Κύπρο και να δείχνουμε πάντα ποιος είναι ο υπεύθυνος και ποιος έχει την ευθύνη από τη μιαν πλευρά και ποιος έχει την πολιτική βούληση από την άλλη για να λύσει το Κυπριακό».

Ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι δίπλα στον κυπριακό Ελληνισμό, σε αυτή τη δύσκολη και τραγική συγκυρία μετά το δυστύχημα στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» και θα συμβάλει έτσι ώστε να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό οι πληγές στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της Κύπρου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που και η ίδια αντιμετωπίζει αυτή τη χρονική περίοδο.

http://diogenis-press.blogspot.com/2011/07/blog-post_2117.html 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στην αντεπίθεση ο Μπεγλίτης για τις δηλώσεις Ερντογάν
Στην αντεπίθεση ο Μπεγλίτης για τις δηλώσεις Ερντογάν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEo-HmeGzh0oe14nHe-4j4TyJ7qrupSdLBug-S0CkrhS24lUkn6AmDRN1biDjCPxbhIIHn4n84bjmsk2eraS_YpiZNz7CghHwgSjP1q_PoKRMHiKRmbBzpoZo-htLR7v1cG5ri08s_kRg/s400/96703C576D3E3B4CE9060E2AE3993FA6.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEo-HmeGzh0oe14nHe-4j4TyJ7qrupSdLBug-S0CkrhS24lUkn6AmDRN1biDjCPxbhIIHn4n84bjmsk2eraS_YpiZNz7CghHwgSjP1q_PoKRMHiKRmbBzpoZo-htLR7v1cG5ri08s_kRg/s72-c/96703C576D3E3B4CE9060E2AE3993FA6.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/07/blog-post_484.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/07/blog-post_484.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy