Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

4 βόμβες Βενιζέλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" στο ερώτημα, αν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους υπουργούς χ...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" στο ερώτημα, αν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους υπουργούς χειρίστηκαν την πρώτη δανειακή σύμβαση με την τρόικα,  απαντά: " Η δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την ευθύνη και το κόστος. Δεν υπάρχει δημοκρατική ασυλία. Είναι άλλη η ευθύνη του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών που έχουν άμεση επαφή με χειρισμούς και άλλη η ευθύνη ενός υπουργού σε μη σχετικό υπουργείο".
 
Ο κ. Βενιζέλος εκφράζει την εκτίμηση πως το Μνημόνιο θα πετύχει τελικά τους στόχους του, ενώ ζητά από τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις πρωτοβουλίες εκείνες που χρειάζεται για να " σταλούν μηνύματα που να αλλάζουν την ατμόσφαιρα."
Επισημαίνει  πως ο σκληρός πυρήνας του προγράμματος θα κρατήσει μέχρι το 2015, κρούει όμως τον κώδωνα του κινδύνου καθώς, όπως λέει, για τις επόμενες δεκαετίες απαιτείται πιστή εφαρμογή της εξίσωσης, που είναι "υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, βατό επιτόκιο δανεισμού και πρωτογενή πλεονάσματα".

Όσον αφορά το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, ο κ. Βενιζέλος, τονίζει  πως " οι αποφάσεις αυτές είναι τόσο κρίσιμες και τόσο πολύπλοκες, που καθεμία πρέπει να έχει τη μορφή νόμου, γιατί αλλιώς δημιουργούνται τεράστιες διοικητικές και νομικές δυσχέρειες, ενώ υπάρχει - ας μην το κρύβουμε - και ζήτημα ευθύνης για τα πρόσωπα που θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Αρα μόνο με τη Βουλή και τη μορφή νόμου λύνονται τα θέματα αυτά".
Σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα,  αναφερι  πως η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές, ενώ όσον αφορά στο δημοψήφισμα επισημαίνει πως δε νοείται δημοψήφισμα με "απλουστευτικό, παραπειστικό ή αυτονόητο ερώτημα που λειτουργεί μόνο ως υποκατάστατο των εκλογών και ως μηχανισμός έμμεσης άντλησης νομιμοποίησης".
Για τον χειρισμό του υπουργού για τον Γιώργο Παπακωσταντίνου στο θέμα της κρίσης απαντά " Ας μιλήσουμε καθαρά. Δεν πρόκειται να αναφερθώ δημόσια σε θέματα που ανήκουν στη σφαίρα της αποκλειστικής αρμοδιότητας και ευθύνης του πρωθυπουργού. Αλλά υπάρχουν ορισμένα τόσο προφανή και αυτονόητα πράγματα που δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα συζητάμε".
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: 4 βόμβες Βενιζέλου
4 βόμβες Βενιζέλου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi63jtrsUGj-8tbyIkOkLZ1v7nGfL756zqZtD6qVRMwjR76IcNlaWVI1uJiCuG5MgBiA42vvO6dyWNMlYh2RdUPbBNmUzECgeT6Uyf8wHmfvvC0n4ucQqX1gwFmE1-q0CbxFCdIjiDMtV8/s400/Benny10-425x287.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi63jtrsUGj-8tbyIkOkLZ1v7nGfL756zqZtD6qVRMwjR76IcNlaWVI1uJiCuG5MgBiA42vvO6dyWNMlYh2RdUPbBNmUzECgeT6Uyf8wHmfvvC0n4ucQqX1gwFmE1-q0CbxFCdIjiDMtV8/s72-c/Benny10-425x287.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/06/4.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/06/4.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy