Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Είμαι στρατιωτικός και πατέρας ανηλίκων τέκνων   και απευθύνω έκκληση προς την πολιτική μας ηγεσία, καθώς και στον Αρχηγό ΓΕΣ, διότι οι ανώτ...

Είμαι στρατιωτικός και πατέρας ανηλίκων τέκνων  και απευθύνω έκκληση προς την πολιτική μας ηγεσία, καθώς και στον Αρχηγό ΓΕΣ, διότι οι ανώτεροί μου στρατιωτικοί γνωρίζουν το θέμα αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τόσα χρόνια κάτι.
Εκτός από εμένα υπηρετεί στο στράτευμα και η σύζυγός μου, η οποία θα λάβει φύλο πορείας για να μεταβεί σε άλλη πόλη, όπου θα παρακολουθήσει εκπαίδευση με υπαιτιότητα της υπηρεσίας και όχι με δική της θέληση. Το τονίζω αυτό και  θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.
Η εκπαίδευση  θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα και ήδη άρχισα να ετοιμάζομαι γι αυτό, τόσο εγώ αλλά και τα ανήλικα παιδιά μας.
Έψαξα να βρω εάν υπάρχουν διαταγές που να προβλέπουν ότι όταν ο ένας στρατιωτικός – γονιός λείπει για υπηρεσιακές υποχρεώσεις, ο άλλος θα απαλλάσσεται από τις υπηρεσίες για να μη μένουν τα παιδιά μόνα τους. (Εννοώ και το καταλαβαίνουν όλοι τις νυχτερινές υπηρεσίες κλπ).
Δυστυχώς δε βρήκα κάτι παρά μόνο μια διαταγή που προβλέπει ότι αυτό μπορεί να γίνει όταν ο ένας εκ των δύο συζύγων είναι σε ειρηνευτική αποστολή.
Μη ξέροντας τι άλλο να κάνω επικοινώνησα με γραφείο αρμοδίων στην Αθήνα για να μάθω μήπως υπάρχει κάποια νεώτερη διαταγή. Η απάντηση που έλαβα ήταν πως όχι και είναι στις σκέψεις να γίνει στο μέλλον. Στο ερώτημα μου και τώρα τι γίνεται αφού η μετακίνηση της συζύγου μου δεν είναι με δική της επιθυμία αλλά με βάση τον κανονισμό της υπηρεσίας ; Έλαβα την ‘’συναδελφική συμβουλή’’ ακολούθησε την παλιά συνταγή, γονείς, πεθερικά, συγγενείς καθώς και ότι είναι στην καλή θέληση του Διοικητή σου να το επιτρέψει ή όχι.
Κύριοι ΥΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Σας έχει ενημερώσει η στρατιωτική ηγεσία για αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε; Δε ζήτησα ούτε να μετατεθώ, ούτε να μην πηγαίνω στη δουλειά. Αυτά προς θεού μακριά από εμάς που ζούμε και αναπνέουμε για την πατρίδα και την οικογένεια. Το μόνο που ζητώ είναι να υπάρξει απαλλαγή από τις υπηρεσίες γιατί δεν έχω που να αφήσω το βράδυ τα παιδιά. Σε διαφορετική περίπτωση λυπάμαι αλλά θα τα πάρω μαζί μου και ας έρθει ο Διοικητής ή οι ανώτεροι να με τιμωρήσουν.
Aναγνώστης
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXwEOPCWeU0ro1RzwHASaFoqGhodmaxbvQcmbFl-snv8qPJZ9xelmFs2JP2hqjnNmngwgLwaiEugaNpdbe1DdzCTeX8LaC-n1kpprnF2zOx7gmKozNkaDdd7ojz31dQqt2hsm1jHqzBP8/s320/101007a.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXwEOPCWeU0ro1RzwHASaFoqGhodmaxbvQcmbFl-snv8qPJZ9xelmFs2JP2hqjnNmngwgLwaiEugaNpdbe1DdzCTeX8LaC-n1kpprnF2zOx7gmKozNkaDdd7ojz31dQqt2hsm1jHqzBP8/s72-c/101007a.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy