Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Θετική εισήγηση Βενιζέλου για Δημιουργία Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τα στελέχη των Ε Δ


“Το υπουργείο Άμυνας είναι έτοιμο να μεσολαβήσει στο υπουργείο Οικονομικών για να λαμβάνουν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων», απάντησε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος σε σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Α.Πλεύρη, Α.Γεωργιάδη,Ι.Κοραντή και Α.Χρυσανθακόπουλου.
Ο κ.Βενιζέλος με την απάντησή του δείχνει ότι αντιμετωπίζει θετικά αυτή τη πρόταση αν και όπως λέει «δεν του έχει τεθεί από την ηγεσία των ΕΔ».
Φ.900α/8134/11288/25 Οκτ. 2010
Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σημειώνονται τα εξής:
Το ΥΠΕΘΑ καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των στελεχών των Ε.Δ. και των οικογενειών τους ιδίως δε για την αντιμετώπιση των στεγαστικών τους προβλημάτων (ΑΟΟΑ, ΣΟΑ κοκ.). Αν υπάρχουν στελέχη των Ε.Δ. που ενδιαφέρονται να λάβουν στεγαστικά δάνεια από το ΤΠΔ δεν έχουν παρά να ζητήσουν τη μεσολάβηση και την βοήθεια του ΥΠΕΘΑ που θα έρθει σε επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών. Τέτοιο ζήτημα απ’ ό,τι γνωρίζω δεν μου έχει τεθεί από στελέχη των Ε.Δ. ή την ηγεσία των Ε.Δ..
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Θετική εισήγηση Βενιζέλου για Δημιουργία Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τα στελέχη των Ε Δ
Θετική εισήγηση Βενιζέλου για Δημιουργία Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τα στελέχη των Ε Δ
http://img.protothema.gr/E530147DEC54859586A8493B871615A9.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_2492.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_2492.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy