Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αθήνα και Αγκυρα καταδικάζουν το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον Λαγό

  Την έντονη αντίδραση, τόσο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, όσο και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, προκάλεσε το σκίσιμο τη...

 Την έντονη αντίδραση, τόσο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, όσο και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, προκάλεσε το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, μέσα στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο πρώην Χρυσαυγίτης και νυν ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επιδόθηκε σε παραλήρημα για το «λαθρομεταναστευτικό» πρόβλημα, όπως χαρακτήρισε το προσφυγικό,  κάνοντας λόγο για «λαθρομετανάστες που κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν» και για «τρομοκρατημένους» Ελληνες που «δεν μπορούν να κοιμηθούν στα σπίτια και τις περιουσίες τους».
Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην Τουρκία την οποία χαρακτήρισε υπεύθυνη για τις αθρόες ροές μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη ενώ έβαλε και κατά του Ευρωκοινοβουλίου επειδή «χαϊδευεύει το ″αγαπημένο της παιδί″, την Τουρκία».
Στη συνέχεια πήρε μια φωτοτυπία που απεικόνιζε την τουρκική σημαία, λέγοντας ότι «μόνο αυτό της αξίζει». «Εξω οι Τούρκοι, για να τελειώνουμε με όλους αυτούς κατέληξε».
«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου και εν προκειμένω του εθνικού συμβόλου της Τουρκίας» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, στην οποία τονίζεται ότι «οι νεοναζιστές εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους.»
«Οι απαράδεκτες ενέργειες των εκπροσώπων του νεοναζισμού εκφεύγουν από την ελληνική και ευρωπαϊκή παράδοση και αποτελούν προσπάθειες αυτοδιαφήμισης του υποδίκου μορφώματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο η ελληνική κοινωνία έθεσε με τη ψήφο της εκτός κοινοβουλίου» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Αχμέτ Τσαβούσογλου, από την πλευρά του, δεν «μάσησε» τα λόγια του.
«Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι θα συντρίψουμε και θα ρίξουμε στη θάλασσα, όποιον τολμήσει να επιτεθεί στην ένδοξη σημαία μας» έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.«Η Ευρώπη πρέπει να βάλει τέλος στον ρατσισμό και την έχθρα εναντίον του Ισλάμ. Κανείς δεν αμφιβάλει πως η σημαία μας θα συνεχίσει να κυματίζει υπερήφανη για πάντα».


ΠΗΓΗ: https://www.huffingtonpost.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αθήνα και Αγκυρα καταδικάζουν το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον Λαγό
Αθήνα και Αγκυρα καταδικάζουν το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον Λαγό
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2cboJRu_HZGUc9cEln6fOdWMYMNJEXxeH6npfuMo5mY2eUlcz0fwH-Vtua8KsR7_snJOaO84QBYDn9-YMVCJs1IO2kSFO8O8xfc6WdVh0BkjzYADqZCLj0cuDwkSQT1E-9UCUNXbXAkA/s640/5e32d3a024000064090b72d3.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2cboJRu_HZGUc9cEln6fOdWMYMNJEXxeH6npfuMo5mY2eUlcz0fwH-Vtua8KsR7_snJOaO84QBYDn9-YMVCJs1IO2kSFO8O8xfc6WdVh0BkjzYADqZCLj0cuDwkSQT1E-9UCUNXbXAkA/s72-c/5e32d3a024000064090b72d3.jpeg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2020/01/blog-post_964.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2020/01/blog-post_964.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy