Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συνεχίζει δυναμικά η ΕΣΠΕΛ τη δράση της ''με σπασμένα φρένα''

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο Καλοκαίρι και για ορισμένους να μην έχουν τελειώσει ακόμα οι διακοπές, αλλά όπως μαθαίνουμε στην Ένωση Στ...

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο Καλοκαίρι και για ορισμένους να μην έχουν τελειώσει ακόμα οι διακοπές, αλλά όπως μαθαίνουμε στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) άρχισαν να κάνουν τον προγραμματισμό της Ένωσης για το ερχόμενο Φθινόπωρο με συχνές συναντήσεις στα γραφεία τους στην 1η Στρατιά.



Η ΕΣΠΕΛ που έχει πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις στο παρελθόν και κυρίως ενημερωτικές ημερίδες προς όφελος των μελών της και των οικογενειών τους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτή η Στρατιωτική οικογένεια της Λάρισας να μεγαλώνει και να δυναμώνει συνεχώς.
Με την έναρξη της Φθινοπωρινής σεζόν και με την επιστροφή όλων στη »βάση», θα συνεχιστούν οι ημερίδες για τα τρέχοντα προβλήματα των Στρατιωτικών ανά θεσμό προέλευσης, μετά την αρχή που έγινε την Άνοιξη με την άκρος επιτυχημένη εκδήλωση για τους ΕΠ.ΟΠ. με στόχο να φτάνουν οι ανησυχίες των στελεχών συντονισμένα και οργανωμένα στα κέντρα αποφάσεων προς επίλυση.
Επίσης μετά από πολλά αιτήματα μελών της ΕΣΠΕΛ θα αρχίσει η εκπαίδευση, λαμβάνοντας πιστοποίηση, των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, στο γνωστό σε όλους (ΚΑΡΠΑ), σε συνεργασία και συντονισμό με την πολλά υποσχόμενη ομάδα του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.





Αν και έχουμε συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η ΕΣΠΕΛ με τις δράσεις της, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει ακόμα μία έκπληξη στο επόμενο διάστημα για τα μέλη της, η οποία θα εκτινάξει την υπηρεσιακή αλλά και την προσωπική τους ψυχολογία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι λίγο υπομονή.
Τελικά στη Λάρισα γίνετε επαγγελματική δουλειά στον τομέα εκπροσώπησης των Στρατιωτικών και αυτό απ’ ότι φαίνεται αναγνωρίζεται πανελλαδικά.
Καλή συνέχεια λοιπόν στο έργο της ΕΣΠΕΛ και καλή δύναμη στο δυναμικό της ΔΣ.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συνεχίζει δυναμικά η ΕΣΠΕΛ τη δράση της ''με σπασμένα φρένα''
Συνεχίζει δυναμικά η ΕΣΠΕΛ τη δράση της ''με σπασμένα φρένα''
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhclPOKNqS3fX2zNq0HVIPcGSpijjRMZ-AK57hkYrhFY3ltON_DEY-SesgNJRQ0yRzO6nXXr7thZ1V4WZy0fQQIHGSQBH9ZLK00UryZ1nQUwp-0Z-IHeuSuM6rcRaiUD2m6jOtVgPLcGd8/s640/kranosgr+1_010.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhclPOKNqS3fX2zNq0HVIPcGSpijjRMZ-AK57hkYrhFY3ltON_DEY-SesgNJRQ0yRzO6nXXr7thZ1V4WZy0fQQIHGSQBH9ZLK00UryZ1nQUwp-0Z-IHeuSuM6rcRaiUD2m6jOtVgPLcGd8/s72-c/kranosgr+1_010.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/08/blog-post_64.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/08/blog-post_64.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy