Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τοποθετήσεις-Μεταθέσεις & Χρόνος Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σερρών ως επαγγελματικό Πρωτοβάθμιο Σωματείο διασφάλισης εργασιακών δικαιωμάτων εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ., κατά τις...


  1. Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σερρών ως επαγγελματικό Πρωτοβάθμιο Σωματείο διασφάλισης εργασιακών δικαιωμάτων εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ., κατά τις προβλέψεις της κείμενης νομοθεσίας και του Καταστατικού της, εγκολπώνει στη στοχοθεσία της τον περιορισμό της μεταθετικότητας με κίνητρο την αυξημένη παραγωγικότητα-αποτελεσματικότητα, την αποφυγή αδικαιολόγητης καταπόνησης και τον εξορθολογισμό του δημόσιου οικονομικού κόστους.

  1. Υπό το ανωτέρω πρίσμα η Ένωσή μας συντείνει προς τον εκσυγχρονισμό του περιβάλλοντος μεταθετικότητας των στελεχών των Ε.Δ. με την επαναξιολόγηση του κριτηρίου της ενάσκησης του χρόνου διοίκησης ή ειδικής υπηρεσίας σχετιζόμενο με το εξελικτικό πλαίσιο των στελεχών των Ε.Δ.



  1. Συγκεκριμένα προτείνεται:

α. Η διεύρυνση των θέσεων διοίκησης ή ειδικής υπηρεσίας, οι οποίες καθορίζονται από τα Ανώτατα κατά Κλάδο Συμβούλια, για όσα στελέχη υπηρετούν σε Τμήματα, Υπομονάδες, Μονάδες, Συγκροτήματα και Σχηματισμούς εκστρατείας.
β. Η επαύξηση των Τμημάτων, Υπομονάδων, Μονάδων, Συγκροτημάτων και Σχηματισμών εκστρατείας.
γ. Η βελτιστοποίηση προσαρμοστικότητας του αντίστοιχου νομοθετικού πλαισίου.

  1. Σε κάθε περίπτωση το θέμα του χρόνου διοίκησης ή ειδικής υπηρεσίας απασχολεί την πλειονότητα των στελεχών των Ε.Δ. καθόσον είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σταδιοδρομικό καθεστώς και συναφώς επιδρά δυναμικά στη μεταθετικότητά του.


  1. Το παρόν έγγραφο κοινοποιείται στα μέλη μας στο πλαίσιο της αδιάλειπτης διαφάνειας που χαρακτηρίζει την Ένωση και την εν συνόλω πορεία των ενεργειών που τα αφορούν.






  1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών παρακαλείται για τις δικές της συλλογικές ενέργειες.

  1. Οι κ.κ. Βουλευτές, ως αντιπρόσωποι του Έθνους, στους οποίους αποστέλλεται το παρόν παρακαλούνται προς αξιολόγηση και κρίση του τιθέμενου θέματος και για τις περαιτέρω εν αναμονή κοινοβουλευτικές ενέργειες προκειμένου το Σωματείο μας να ενημερώσει τα μέλη του.

  1. Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνιση καθώς και για περαιτέρω στοιχειοθέτηση των θεμάτων του Σωματείου μας τα οποία εδράζονται υπό δεδομένα αντικειμενικότητας, κοινωνικής και επαγγελματικής δικαιοσύνης με απόληξη την έλλογη εξομάλυνση του εργασιακού βίου των στρατιωτικών.

-Ο-
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Αθανάσιος Μακράκης
Παναγιώτης Σαρακατσάνης

         6947293370                                       6977566243




Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τοποθετήσεις-Μεταθέσεις & Χρόνος Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας
Τοποθετήσεις-Μεταθέσεις & Χρόνος Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEingj0hXQj-DI8NkxzNtjBtX-9mU10qDQWUAMbXkn9iBRo6kmRfiHpcZDEiivWO-i1-13w9sEdnx5wkCL_03Itag3JCGbG_cA8PJ5mJBkGe0J-v3PmkmGaOcsIeW7Nv7uEJliXrGaEqVFVz/s640/2342356-22_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEingj0hXQj-DI8NkxzNtjBtX-9mU10qDQWUAMbXkn9iBRo6kmRfiHpcZDEiivWO-i1-13w9sEdnx5wkCL_03Itag3JCGbG_cA8PJ5mJBkGe0J-v3PmkmGaOcsIeW7Nv7uEJliXrGaEqVFVz/s72-c/2342356-22_0.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/07/blog-post_884.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/07/blog-post_884.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy