Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Με την πιο όμορφη και πιο δυναμική Δικηγόρο, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της Αθήνας!

  Του Ηλία Προύφα Μοίρασε εγκεφαλικά χθες στο Κολωνάκι, η γνωστή Δικηγόρος Μαρία Λαθούρη, η οποία κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στ...

 Του Ηλία Προύφα

Μοίρασε εγκεφαλικά χθες στο Κολωνάκι, η γνωστή Δικηγόρος Μαρία Λαθούρη, η οποία κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο της Αθήνας, στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.
Δυναμική Δικηγόρος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, με δύο μεταπτυχιακά, μανεκέν στην εμφάνιση, διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων πολιτών, οι οποίοι θα την τιμήσουν την ερχόμενη Κυριακή.
Μαζί της χθες στο Κολωνάκι, δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ανθυποσμηναγός Αναστάσιος Σουρλίγκας και ο Αρχισμηνίας, Γραμματέας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ, Άρης Κασιδόπουλος.



Η Αθήνα έχει ανάγκη νέους ανθρώπους και η Μαρία Λαθούρη, είναι ένα από τα πρόσωπα που αξίζουν την ψήφο των Αθηναίων.
Καλή επιτυχία Μαρία!




Μαρία Λαθούρη

Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων

Αγαπητή / Αγαπητέ συμπολίτη,
Αγαπώ την Αθήνα και θέλω με όλες τις δυνάμεις μου να συμμετάσχω στην προσπάθεια να ξαναγίνει μια πόλη όμορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη, όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζεί κανείς, μια όαση πολιτισμού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως ήταν κάποτε!
Για το σκοπό αυτό, είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με τον συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά"  και τον Κώστα Μπακογιάννη.
Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. Η ψήφος σας θα με τιμούσε ιδιαίτερα, και θα μου έδινε την ευκαιρία να συνεισφέρω (με γνώση, φρεσκάδα, ιδέες,βούληση και όση δουλειά χρειασθεί) στην αναγέννηση της Αθήνας μας, υπηρετώντας αποτελεσματικά τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου.
Με εκτίμηση
ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθήνας
Συνδυασμός ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του Κ. Μπακογιάννη

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:






Γεννήθηκα το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζω μόνιμα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο. Σήμερα είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). Ασκώ μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας. Είμαι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύω επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχω σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Τηλέφωνο: 6949921500
email: 
marialathouri@yahoo.gr



Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Με την πιο όμορφη και πιο δυναμική Δικηγόρο, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της Αθήνας!
Με την πιο όμορφη και πιο δυναμική Δικηγόρο, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της Αθήνας!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd-rBJYJLLPtfeJwKPLKz50_LnvBeMTZhfC6JggEUiyLMDyz8XeeHmHNIHxvFkZ4u7ULDvHcNfLICtOfOISnL1mdr6uzcMlU4XZhjwWdTTOFU3q49JBf-qLo8ybRsroc_jsFLtgz3h_iVl/s640/2222.PNG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd-rBJYJLLPtfeJwKPLKz50_LnvBeMTZhfC6JggEUiyLMDyz8XeeHmHNIHxvFkZ4u7ULDvHcNfLICtOfOISnL1mdr6uzcMlU4XZhjwWdTTOFU3q49JBf-qLo8ybRsroc_jsFLtgz3h_iVl/s72-c/2222.PNG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy