Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στρατιωτικός Γιατρός ''Φύλακας Άγγελος''

Του Ηλία Προύφα Η αφορμή για το σχόλιο, δόθηκε από γνωστό σε εμένα στέλεχος του Στρατού Ξηράς, το οποίο επικοινώνησε μαζί μου, για ...

Του Ηλία Προύφα

Η αφορμή για το σχόλιο, δόθηκε από γνωστό σε εμένα στέλεχος του Στρατού Ξηράς, το οποίο επικοινώνησε μαζί μου, για θέμα υγεία της μητέρας της.
''Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Νευρολόγο του 404, Δημήτρη Αθανασόπουλο και θα ήθελα να μου πεις και εσύ τη γνώμη σου, επειδή τον γνωρίζεις και έχεις γράψει κατά καιρούς. Έκλεισα ραντεβού για τη μητέρα μου. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος''.







Αυτά που σου είπαν ισχύουν της απάντησα, είναι η πραγματικότητα. Το έχω ακούσει από πολλούς και δεν είναι μόνο η δική μου άποψη.
Κάνοντας ρεπορτάζ στη Λάρισα, όντος επιβεβαίωσα το παραπάνω από συνομιλίες με εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη της Θεσσαλίας. Το Νευρολογικό τμήμα του 404 ΓΣΝ Λάρισας, πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρομυογράφου και εγκεφαλογράφου, είναι ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Ο Επίατρος Δημήτρης Αθανασόπουλος, με τις επιστημονικές του γνώσεις, όπως όλοι οι στρατιωτικοί γιατροί μας στις ΕΔ, έχει αναβαθμίσει το τμήμα στον ύψιστο βαθμό και δεν είναι υπερβολή. 
Δεν είναι τυχαίο ότι για να κλείσεις ραντεβού, θα περάσουν αρκετές ημέρες, διότι η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα.



Με μεγάλη εμπειρία ειδικά στις νόσους του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ, έχει σώσει στην κυριολεξία κόσμο και κοσμάκη.
''Φύλακα Άγγελο'' τον αποκαλούν οι ασθενείς του, οι οποίοι μπορούν να τον καλούν στο κινητό του τηλέφωνο, όλο το εικοσιτετράωρο.
Τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, να ξεναγήσει και τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στο νευρολογικό τμήμα, κατά την επίσκεψή του τελευταίου, στο 404 και σε μονάδες της 1ης Στρατιάς.
Συγχαρητήρια για το ήθος, την εντιμότητα, τον ανθρωπισμό και την επιστημονική επάρκεια του Επίατρου Αθανασόπουλου!
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στρατιωτικός Γιατρός ''Φύλακας Άγγελος''
Στρατιωτικός Γιατρός ''Φύλακας Άγγελος''
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTKQgBjgJds3PQWVXArlHOJwrUVW4BvITQXV0OizGWn01iANqjnR9cxZpsQedbw-2_jksCVOFtbRv9KbRBqlJIhbtG8mRbitiguDdPIOt3ZieK9WoIaW-xmTiIc3nt2G0iTugbv5BuEYCJ/s640/kranosgr_132.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTKQgBjgJds3PQWVXArlHOJwrUVW4BvITQXV0OizGWn01iANqjnR9cxZpsQedbw-2_jksCVOFtbRv9KbRBqlJIhbtG8mRbitiguDdPIOt3ZieK9WoIaW-xmTiIc3nt2G0iTugbv5BuEYCJ/s72-c/kranosgr_132.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/03/blog-post_657.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/03/blog-post_657.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy