Του Ηλία Προύφα Αν και Λαρισαίος στην καταγωγή, μεγαλωμένος με παϊδάκια και κοντοσούβλια, προτίμησε τη ''γκουρμεδιάρικη'...
Του Ηλία Προύφα
Αν και Λαρισαίος στην καταγωγή, μεγαλωμένος με παϊδάκια και κοντοσούβλια, προτίμησε τη ''γκουρμεδιάρικη'' κουζίνα και τα πάει πολύ καλά.
Ο λόγος για τον καλό φίλο του kranosgr, Επιλοχία Επαγγελματία Οπλίτη, Μιχάλη Τζιαμαλή. Στέλεχος της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'', διαπρέπει στη μαγειρική και κυρίως στην παρασκευή σαλατών, γκουρμέ σπεσιαλιτέ και βελουτέ σούπας.
Μαθητής του ΙΕΚ Κιλκίς στο 3ο εξάμηνο ως τεχνικός αρχειμάγειρας Chef, έχει διαπρέψει κατά καιρούς σε πολλούς διαγωνισμούς, όπως το πρώτο φεστιβάλ Ελληνικής σαλάτας, που διοργανώθηκε στην Καλαμάτα.
Οι συνταγές του είναι γνωστές και μπορεί να τις γευθεί κανείς στη ΛΑΦ του Κιλκίς όπου...γαστρονομικά μεγαλουργεί.
Προχθές είχαμε την πολυτέλεια, να δοκιμάσουμε με καλούς φίλους τις σπεσιαλιτέ του, οι οποίες είναι πραγματικά μοναδικές.
Μιχάλη όλα ήταν υπέροχα, όμως την επόμενη φορά φίλε, ρίξε και κανένα παϊδάκι πρόβειο στη σχάρα, γιατί με την κολοκυθόσουπα μόνο και τη σαλάτα, δε βγαίνει νύχτα...