Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Εντολή του Α/ΓΕΣ: Ενημερωτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια στο ΣΞ

Του Ηλία Προύφα Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με σημερινή εντολή του Αρχηγού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, εγκαινιάζει μια νέα καμ...

Του Ηλία Προύφα

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με σημερινή εντολή του Αρχηγού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, εγκαινιάζει μια νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια στο Στρατό Ξηράς.




Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, τα τελευταία τροχαία ατυχήματα με νεαρούς οπλίτες και όχι μόνο στο Στρατό Ξηράς, αλλά στην επικράτεια γενικότερα, οδήγησαν τον Αρχηγό στην απόφαση αυτή.

Διοικητές Σχηματισμών, Μονάδων ακόμη και Υπομονάδων, αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο και θα πρέπει να φέρουν εις πέρας μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, δράσεις σχετικά με το μηδενισμό των τροχαίων ατυχημάτων στο ΣΞ.








Ομιλίες στο προσωπικό για τα τροχαία ατυχήματα, προβολή οπτικοακουστικού υλικού, συνεργασία με φορείς και ειδικούς επιστήμονες, είναι μόνο ορισμένες από τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν. 





Οι ομιλίες θα είναι επαναλαμβανόμενες (5 σε κάθε μονάδα), ενώ σκέψη του Αρχηγού είναι να πραγματοποιηθούν και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, για τα παιδιά των στελεχών.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Εντολή του Α/ΓΕΣ: Ενημερωτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια στο ΣΞ
Εντολή του Α/ΓΕΣ: Ενημερωτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια στο ΣΞ
https://2.bp.blogspot.com/-0xI467e3m_M/XEd-SVkk68I/AAAAAAAEVyo/bbrOzoWDn2kjJIjuwoZV7UhwyXB9CRqXACLcBGAs/s640/1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-0xI467e3m_M/XEd-SVkk68I/AAAAAAAEVyo/bbrOzoWDn2kjJIjuwoZV7UhwyXB9CRqXACLcBGAs/s72-c/1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2019/01/blog-post_646.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2019/01/blog-post_646.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy