Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

''Χακί'' συνδικαλισμός: Στη Δράμα εγκαινιάζουν γραφεία, στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζουν σε καφετέρια και στη Λάρισα ετοιμάζονται για διάβημα διαμαρτυρίας στη Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά

Του Ηλία Προύφα Παγκόσμια ''χακί'' πρωτοτυπία στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που ο οικείος σχημα...

Του Ηλία Προύφα
Παγκόσμια ''χακί'' πρωτοτυπία στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που ο οικείος σχηματισμός του Γ'ΣΣ/NRDC-GR, έχει διαθέσει πράττοντας πολύ σωστά, γραφεία στην Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης, δεν έχει κάνει το ίδιο και με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έχει και αυτή αιτηθεί να της παραχωρηθεί ο ανάλογος χώρος.
Μέχρι στιγμής απάντηση δεν έχουν λάβει και αναγκάζονται να ακολουθήσουν τη λύση της...καφετέριας, όπως οι συνάδελφοί τους της ΕΣΠΕ Λάρισας, οι οποίοι ετοιμάζονται όπως μαθαίνουμε να θέσουν το θέμα της μη παραχώρησης γραφείων, στην ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, η οποία θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ.
Στον αντίποδα τώρα, ευτυχής κατάληξη είχε το αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η οποία αιτήθηκε και έλαβε γραφεία στη Δράμα, τα οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενώσεως, εγκαινίασε προχθές.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΕΣΠΕ Αν. Μακεδονίας Θράκης

Το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018,  πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας,  τελετή  εγκαινίων των  Γραφείων της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας χοροστατούντος του  Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου και με την παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους Στρατιωτικών.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης  αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ζήτησε πριν από την έναρξη της εκδήλωσης να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν όλων των πεσόντων Ελλήνων Στρατιωτικών που στο πέρασμα των χρόνων, έχασαν την ζωή τους για την Πατρίδα καθώς επίσης και στην μνήμη  του Κωνσταντίνου Κατσίφα, του πρόσφατα αδικοχαμένου ελληνόπουλου της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, μετά από σχετική πρόταση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου!
Ο Πρόεδρος κατά την διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων τόνισε:
Κυρίες και κύριοι
Η σημερινή σας παρουσία, αποτελεί για εμάς  δείγμα τιμής και εμπιστοσύνης προς τις προσπάθειες που καταβάλλουμε, προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα, τα σκληρά εργαζόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να προωθήσουμε προτάσεις για την επίλυσή τους.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ιδρύθηκε τον Μάιο του 2017, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου με σκοπό:
– Την ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών μεταξύ όλων των στρατιωτικών, που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας μας, χωρίς αποκλεισμούς,
– Την σύνθεση προτάσεων και ιδεών για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων με την κατάθεση ρεαλιστικών και ολοκληρωμένων προτάσεων,
– Την ανάδειξη του ιστορικού και σύγχρονου ρόλου των ανωτέρω στρατιωτικών, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως παράγοντα εγγύησης της εθνικής ανεξαρτησίας και εμπέδωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Ως ιδρυτικά μέλη ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Και αρχή αποτέλεσαν και αποτελούν οι αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, της ίσης αντιμετώπισης και των ίσων ευκαιριών για όλους, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Αξίες της διαφάνειας της δικαιοσύνης της δημοκρατικής συμμετοχής.
Αξίες που μας ενώνουν.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ  ως ζωντανό κύτταρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών θα συνεχίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να στέκεται δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  στις μεγάλες διεκδικήσεις.Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι εδώ, ενωμένη σαν μια γροθιά, έτοιμη να διεκδικήσει το δίκαιο αίτημα της καθεμιάς και του  καθενός συναδέλφου στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.
Η δύναμη μας είστε όλοι εσείς, οι γυναίκες και οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων στο  Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό  Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, οι  εγγυητές  της  ασφάλειας, της  ειρήνης και  της  ευημερίας  του  ελληνικού  λαού.  Ελάτε δίπλα μας, μιλήστε μας, καταθέστε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τους προβληματισμούς σας. Ενωθείτε μαζί μας και δυναμώστε την φωνή μας.
Προχωράμε όλοι μαζί και υλοποιούμε τους στόχους μας.
Με όραμά μας ένα σύγχρονο στράτευμα, αξιοποιούμε την εμπειρία του παρελθόντος και ανοίγουμε σήμερα τον δρόμο για την συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Κατανοώντας τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, βιώνοντας μια οικονομική κρίση επώδυνη για όλους μας, αποφασίζουμε σήμερα να ενωθούμε όλοι μαζί για να προασπίσουμε το κοινό σημείο που μας ενώνει:
Τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας
ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ
Στην συνέχεια η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της  Συμβουλίου, αποφάσισε την ανακύρηξη  του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη του Ομολογητή,  ως Προστάτη και Καθοδηγητή της Ένωσης.
Η αγιοκατάταξη του Οσίου Γεωργίου, έγινε το 2008 μ.Χ. υπό του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Δράμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων :
Ο Σεβασμιοτάτος Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ.  Δημήτριος Πέτροβιτς.
Ο Βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης.
Η Βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής κ. Χαρά Κεφαλίδου.
Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης των ‘’Ανεξαρτήτων Ελλήνων’’, κ. Καραγιώργης  Ανδρέας.
Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Καβάλας των ‘’Ανεξαρτήτων Ελλήνων’’ κ. Χαρπαντίδης Γιώργος.Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) κ. Δημήτριος Ρώτας.
Οι  Αντιπρόεδροι Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) κ.κ. Μακράκης Θάνος και Χατζηδημητρίου Κώστας.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης κ. Σπυρίδων Κυριακόπουλος.
Ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Παράσχος.
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Εκπρόσωπος του Προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας της Επαρχίας Νέστου κ. Κωνσταντίνου Χιώτη.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ.  Γεωργιτσόπουλος, Λιθηρόπουλος, και Κινατζίδης,
Ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Σολάκης Άγγελος
Εκπρόσωπος του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας
Ο Διοικητής  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας
Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)
Πρόεδροι Επιστημονικών και Πολιτιστικών συλλόγων
Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν
Ο  Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,  κ. Μακάριος Λαζαρίδης
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος
Ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας
Ο Επίτιμος  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης
Ο Τομεάρχης Άμυνας της ΟΝΝΕΔ κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,245,ΔΙΑΦΟΡΑ,66,ΔΙΕΘΝΗ,137,ΕΛΛΑΔΑ,426,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,6376,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,136,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,98,
ltr
item
KRANOSGR: ''Χακί'' συνδικαλισμός: Στη Δράμα εγκαινιάζουν γραφεία, στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζουν σε καφετέρια και στη Λάρισα ετοιμάζονται για διάβημα διαμαρτυρίας στη Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά
''Χακί'' συνδικαλισμός: Στη Δράμα εγκαινιάζουν γραφεία, στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζουν σε καφετέρια και στη Λάρισα ετοιμάζονται για διάβημα διαμαρτυρίας στη Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά
https://4.bp.blogspot.com/-FXrH9VoZfsI/W-W36ppNQ7I/AAAAAAAEQI8/Ffj-4-9Iyws9zToLcnhkziH2MdwRSB2BgCLcBGAs/s640/kranosgr.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-FXrH9VoZfsI/W-W36ppNQ7I/AAAAAAAEQI8/Ffj-4-9Iyws9zToLcnhkziH2MdwRSB2BgCLcBGAs/s72-c/kranosgr.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy