Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η ''χακί'' κίνηση Ματ του Κώστα Μπακογιάννη

Του Ηλία Προύφα ''Χακί'' κίνηση Ματ, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη. Νέος πολιτικός με δυναμι...

Του Ηλία Προύφα
''Χακί'' κίνηση Ματ, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη. Νέος πολιτικός με δυναμική, αγαπητός κυρίως στη νεολαία, με ανοιχτό μυαλό και απόψεις, δεν έχει αφήσει εκτός του πολιτικού του σχεδιασμού στην περιφέρεια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους ένστολους, τους οποίους στηρίζει και τον στηρίζουν, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση εμπιστοσύνης προς τον ''χακί'' κόσμο.
Για πρώτη φορά Περιφερειάρχης, αναθέτει σε ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα σημαντικό πόστο.
Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Αναπληρωτή Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΕΦΚΑ για τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. και Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ για θέματα του θεσμού των Εθελοντών Μακράς Θητείας, Άρη Κασιδόπουλου, ο οποίος μετά από πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη, έλαβε την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, και τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. - του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος.


Όπως είχαμε ξαναγράψει στο kranosgr, η "μεταγραφή" του Άρη Κασιδόπουλου στο δυναμικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κάθε άλλο παρά τυχαία θα πρέπει να θεωρείται για τους καλά γνωρίζοντες. Ο δυναμισμός και η αποτελεσματικότητα του σε πλήθος θεμάτων, είναι ευρέως γνωστά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και ευρέως διαδεδομένα τόσο στις ΕΔ, όσο και στο κοινωνικό σύνολο που τον περιβάλλει.



Σε επικοινωνία που είχαμε με το στέλεχος της ΠΟΜΕΝΣ, μας επιβεβαίωσε την πληροφορία για την τοποθέτηση του στην Περιφέρεια. 
''Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη και το Περιφερειακό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι, θα καταβάλω όλες τις προσπάθειες που απαιτούνται, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Προσωπικά για τον Περιφερειάρχη, θα ήθελα αναφέρω μόνο λίγες λέξεις. Φίλε Κώστα, είτε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είτε στο Δήμο της Αθήνας, ή οπουδήποτε αλλού στην πολιτική ασχοληθείς, θα είμαι πάντα δίπλα σου''.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η ''χακί'' κίνηση Ματ του Κώστα Μπακογιάννη
Η ''χακί'' κίνηση Ματ του Κώστα Μπακογιάννη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPIO_69HQIudFCUd6YsH_waIgbHBhxM3k2JU846J5Nv7V5Hvk09-Tzpl95ndpuHa6VqMTvtftRWoF3FSytb3yepRpWwri-Zbc7QM2_bkPYOEY_DWgNIJdeBPT1EEAOeIsW070E2Dxh6qaZ/s640/kranosgr+_002.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPIO_69HQIudFCUd6YsH_waIgbHBhxM3k2JU846J5Nv7V5Hvk09-Tzpl95ndpuHa6VqMTvtftRWoF3FSytb3yepRpWwri-Zbc7QM2_bkPYOEY_DWgNIJdeBPT1EEAOeIsW070E2Dxh6qaZ/s72-c/kranosgr+_002.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/09/blog-post_25.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/09/blog-post_25.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy