Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πότε καταθέτουν Κούκλατζης- Μητρετώδης για το πως οδηγήθηκαν στη σύλληψη και πως θα κλείσει η ΕΔΕ;

Την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψουν στην μονάδα τους, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημέρα που θα δώσουν την πρώτη επίσημη (...

Την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψουν στην μονάδα τους, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημέρα που θα δώσουν την πρώτη επίσημη (πιθανότατα ένορκη) κατάθεσή τους, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης για όλα όσα συνέβησαν την 1η Μαρτίου στην ελληνοτουρκική μεθόριο και τους οδήγησε για 5,5 μήνες στις φυλακές της Τουρκίας.
Η κατάθεσή τους θεωρείται κομβική για την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Έρευνας που διατάχθηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες της σύλληψής τους από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη προκειμένου να φωτιστούν επαρκώς οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή.



Αυτή η κατάθεση σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ενώπιον επιτροπής την οποία θα απαρτίζουν εξειδικευμένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα ακολουθηθεί διαδικασία που περιλαμβάνει την υποβολή συγκεκριμένου, δομημένου ερωτηματολογίου, πάνω και στα στοιχεία που ήδη έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι στιγμής έρευνα που διενήργησε ο Γενικός Επιθεωρητής του Στρατού. 
Οι δυο Έλληνες Στρατιωτικοί ήδη έχουν περιγράψει στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα. Ήταν ενδεικτικά τα στιγμιότυπα του βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προς τη Θεσσαλονίκη. 



Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης με παραστατικές κινήσεις χάρασσε με το δάχτυλο του πάνω στο διάδρομο, την κατεύθυνση που ακολούθησαν, δίνοντας μια εικόνα της περιοχής, με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του αναφορικά με το ύψος του χιονιού και την απώλεια της σήμανσης.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η συζήτηση δεν υπέκρυπτε σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνουν την πρόθεση ή την σπουδή για τη λήψη λεπτομερειών για το περιστατικό που τους έστειλε για πεντέμισι μήνες στις φυλακές της υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης. 
Αντίθετα στόχο είχε να καθησυχάσει και να αποφορτίσει τους δυο στρατιωτικούς, οι οποίοι τόσο κατά τη διάρκεια της κράτησης τους, όσο και τώρα δεν παραλείπουν να εκφράζουν την αγωνία τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην καριέρα τους. 
Από την άλλη εξίσου κρίσιμο θεωρείται η αξιοποίηση των στοιχείων που μπορούν να εξαχθούν από την κράτησή τους στις φυλακές της Τουρκίας.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πότε καταθέτουν Κούκλατζης- Μητρετώδης για το πως οδηγήθηκαν στη σύλληψη και πως θα κλείσει η ΕΔΕ;
Πότε καταθέτουν Κούκλατζης- Μητρετώδης για το πως οδηγήθηκαν στη σύλληψη και πως θα κλείσει η ΕΔΕ;
https://4.bp.blogspot.com/-M68wtzeLXGc/W3aaxLWgGyI/AAAAAAAEJ5A/vaHy1ms9nQMYxbmHfmrqplyQQngzp-wBQCLcBGAs/s640/19910171.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-M68wtzeLXGc/W3aaxLWgGyI/AAAAAAAEJ5A/vaHy1ms9nQMYxbmHfmrqplyQQngzp-wBQCLcBGAs/s72-c/19910171.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/08/blog-post_687.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/08/blog-post_687.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy