Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Μάγεψε το κοινό η συναυλία της 79 ΑΔΤΕ «Νότες Αγάπης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/07) η συναυλία της 79 ΑΔΤΕ με τίτλο «Νότες αγάπης». Η συναυλία πραγματοπ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/07) η συναυλία της 79 ΑΔΤΕ με τίτλο «Νότες αγάπης».
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου και περιελάμβανε τραγούδια από το Ελληνικό ρεπερτόριο που όλοι λίγο πολύ έχουμε σιγοτραγουδήσει. Η μαγεία του χώρου, η καλοκαιρινή βραδιά, ο υπέροχος φωτισμός σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τις ερμηνείες των καλλιτεχνών, αλλά και η άριστη εκτέλεση των μουσικών, έδεσαν όλα μαζί αρμονικά και παρουσιάστηκε ένα μοναδικό θέαμα που πολλές φορές ανάγκασε το κοινό να δώσει αυθόρμητα το ζεστό του χειροκρότημα.
Ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Γιώργος Κουρής στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, λέγοντας ότι πέρα από την κύρια αποστολή της 79 ΑΔΤΕ που είναι η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της ζώνης ευθύνης της, δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο και προσφέρει ψυχαγωγία. Μια λέξη σύνθετη (ψυχή και άγω) που σημαίνει την αγωγή της ψυχής.
00Synavlia79ADTE02
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, όπου ο Δήμος και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ υποστήριξαν τη συναυλία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή και κ. Νίκος Στεφανής, ο π. Εμμμανουήλ εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ως εκπρόσωπος της Ι.Μ. Σάμου, ο επίτιμος πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Βόρειο Αιγαίο κ. Γιώργος Μηλιώτης, ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Μιχάλης Καραβασίλης, προσωπικό των Μονάδων της 79 ΑΔΤΕ και των Σωμάτων Ασφαλείας και φυσικά πλήθος κόσμου που από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά το Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.



00Synavlia79ADTE03
Στη συναυλία τραγούδησαν:
Χρυσούλα Κρητικού, Μαρίλη Λυμπέρη, Δήμητρα Τσακανιά, Παναγιώτης Παναγάκης, Πέτρος Κεδράς, Γεωργία Πεχυνάκη, Φιλιώ Σαράντου, Γιώργος Κατέρης, Γιώργος Λιάπης.
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Υπολοχαγός (ΜΣ) Σκανδάλης Αντώνιος (ντραμς)
ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Ετοίμου Εμμανουήλ (πιάνο)
ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΒ) Λιάπης Γεώργιος (μπουζούκι – κιθάρα – τραγούδι)
ΕΠΟΠ Λοχίας (ΜΧ) Κατέρης Γεώργιος (αρμόνιο – τραγούδι)
Στρατιώτης (ΠΖ) Βλαχάκης Γεώργιος (κιθάρα)




Στην ενορχήστρωση των τραγουδιών ο Λοχαγός (ΜΣ) Πράπας Δημήτριος και ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΒ) Λιάπης Γεώργιος.
Στη Διεύθυνση της Ορχήστρας και στην τρομπέτα, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ Λοχαγός (ΜΣ) Πράπας Δημήτριος.
Στο θεατρικό δρώμενο εμφανίστηκαν η Ιωάννα Ξεφτέρη, Γρηγόρης Καλιός και η Χριστίνα Χαρτζανιώτη, όπου την επιμέλεια είχε η κα Ελπίδα Νικολαϊδου.
Αποσπάσματα από ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη, Κικής Δημουλά, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Μιχάλη Γκανά, απήγγειλε ο Επίλαρχος Ιωάννης Καλιός.
Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Αρχιτέκτων Μηχανικός της 79 ΑΔΤΕ ΜΥ Α΄ Γαρυφαλλιά Γκουντάρα.
Αλέξης Κομνηνός
http://www.samostoday.gr/topika-nea/item/3784-magepse-to-koino-i-synavlia-tis-79-adte-notes-agapis.html
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ …  Βίντεο της συναυλίας μπορείτε να δείτεΕΔΩ κι ΕΔΩ...
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Μάγεψε το κοινό η συναυλία της 79 ΑΔΤΕ «Νότες Αγάπης»
Μάγεψε το κοινό η συναυλία της 79 ΑΔΤΕ «Νότες Αγάπης»
https://3.bp.blogspot.com/-gQ-jkvjSh0M/W1RWZ8wfi-I/AAAAAAAEIRs/ppVB-s6RXacYMnMwqV3nzxj2C9uRWWytQCLcBGAs/s640/948c6da449dd9e9a8a0203688019f914_XL.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-gQ-jkvjSh0M/W1RWZ8wfi-I/AAAAAAAEIRs/ppVB-s6RXacYMnMwqV3nzxj2C9uRWWytQCLcBGAs/s72-c/948c6da449dd9e9a8a0203688019f914_XL.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/79.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/79.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy