Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συμμετοχή της 7ης Ταξιαρχίας στον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού σε συνεργασία με την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία διοργανώνει τον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018. ...

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού σε συνεργασία με την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία διοργανώνει τον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018.
Σχετικά:
Στον 4ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 πήραν μέρος 250 αθλητές στα 5 και 10 χλμ και 80 μαθητές δημοτικού στα 600 μέτρα.
Φέτος οραματιζόμαστε την μετατροπή του αγώνα δρόμου σε διεθνή, την προσθήκη παράλληλων εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή του Τυχερού αλλά και του Νομού Έβρου και την προσέλκυση τουρισμού για την οικονομική ενίσχυση της περιοχής.



Χορηγούμενη
Εκκίνηση και τερματισμός κεντρική πλατεία Τυχερού
Αγώνας 5 & 10 χλμ. ώρα έναρξης 7μ.μ
Αγώνας 600 μ. για παιδιά 6-12 ετών έναρξη 6.30 μ.μ

Κόστος συμμετοχής: ο αγώνας για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα, στο email p.loudos@gmail.com και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.αγώνα.



Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 13 ετών και άνω για τα 5 χλμ και 17 ετών και άνω για τα 10 χλμ.. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι γονείς θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση.

 
Έπαθλα: Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν.
Υγειονομική κάλυψη: Στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.




Παροχές: Η χρονομέτρηση θα είναι απλή, με ρολόι χειρός, δωρεάν διανομή νερού σε 2 σημεία κατά την διαδρομή και στον τερματισμό όπου θα διατεθούν και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις όπως φρούτα εποχής, γλυκά, παγωτά κ.α.
Διαδρομή: Ασφάλτινη διαδρομή εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.
Εθελοντισμός: Η επιτυχία της διοργάνωσης στηρίζεται στην φιλοσοφία του εθελοντισμού. Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και την φύση και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ημέρα του αγώνα και στην διοργάνωσή του να επικοινωνήσουν με τον κ. Θάνο Λούδο.
Χορηγίες: Μια άλλη μορφή συνεισφοράς στον 5ο αγώνα δρόμου πέρα από τον εθελοντισμό είναι η χορηγία. Φυσικά πρόσωπα ή επαγγελματίες μπορούν να διαθέσουν υλική ή οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του αγώνα.

Διαμονή
Θα υπάρχει δυνατότητα οικονομικής διαμονής σε καταλύματα του χωριού μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή, με στόχο την προσέκλυση δρομέων.

Εξωστρέφεια
Στα πλαίσια της εξωστρέφειας αλλά και της προβολής του Τυχερού έχει γίνει μια προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής να προσελκύσει δρομείς από την Τουρκία και ήδη έχουμε λάβει θετική απάντηση για την συμμετοχή περί των 10 δρομέων από την Κωνσταντινούπολη στον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού. Να σημειώθει ότι στον 4ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού είχαμε 6 συμμετοχές απο την Τουρκία και 1 από την Αγγλία. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε δρομείς από Βουλγαρία και από άλλες περιοχές της Τουρκίας με απώτερο σκοπό τη διεθνοποίηση του Αγώνα Δρόμου Τυχερού.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 5ου Αγώνα Δρόμου Τυχερού:
Μέγας Χορηγός: ΟΣΔΕ IN Βαλκάνη Ειρήνη και ΣΙΑ Ο.Ε.

Χρυσοί Χορηγοί:
Φαρμακείο Παπαμιχαήλ Πασχάλης, Τυχερό
Φαρμακείο Δραγάνη Ευγενία, Τυχερό
Sportbet Café Bar
Alter Ego Café Bar
Libido Café Bar

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς:
Ηλεκτρικά ΛΑΜΠΙΔΗΣ
Κρεοπωλείο Πασχάλης Γκαϊντατζής
Super Market ΒΟΛΟΒΟΤΣΗΣ
Φροντηστήριο Ξένων Γλωσσών ΤΣΙΡΗ
Δια Χειρός Φωτεινής
Κρεοπωλείο Δανάκης
Xenos Packaging
Sanyo com, Δημήτρης Δαρούσης
Ταβέρνα «Στα Πέριξ» Βαφειάδου
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων BP ΜΕΛΑΣ
Κάβα Ποτών Μουσίκας
Εβρίτικο χωριό Παπαθεοδόρου

Σας περιμένουμε στο Τυχερό σε μια ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συμμετοχή της 7ης Ταξιαρχίας στον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού
Συμμετοχή της 7ης Ταξιαρχίας στον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb78kR-560UA-GchjoVcqEOO-mx8QrtISq1PH0yNtKefimtOXwDAhNf5-IdqiS3DlgliIMbddZ1z6l6I143cmlItv3s1yCIRB_QsS7Oi14vlKcTVARCQwd5G4l3Ns4QTC6hdcL7Zlp0mL_/s640/7_mk_tax_379_301.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb78kR-560UA-GchjoVcqEOO-mx8QrtISq1PH0yNtKefimtOXwDAhNf5-IdqiS3DlgliIMbddZ1z6l6I143cmlItv3s1yCIRB_QsS7Oi14vlKcTVARCQwd5G4l3Ns4QTC6hdcL7Zlp0mL_/s72-c/7_mk_tax_379_301.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/7-5.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/7-5.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy