Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Μέσα σε πολύ θετικό & ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 15/7/2018 στο Βόλο, η πρώτη συνάντηση των προέδρων των Συνδέσμων...

Μέσα σε πολύ θετικό & ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 15/7/2018 στο Βόλο, η πρώτη συνάντηση των προέδρων των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών της Θεσσαλίας (Μαγνησίας-Καρδίτσας-Τρικάλων).
                                                                                                       
Από το Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Καραδήμας με τον Αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο Σιαφάκα, από τον Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας ο Πρόεδρος και μέλος της Ε.Ε. της Α.Π.Ο.Ε.Α  κ. Ιωάννης Ντενησιώτης και από τον Σ.Ε.Α.Ν. Τρικάλων ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ράπτης.



Η συνάντηση αυτή προέκυψε έπειτα από μια κοινή επίσκεψη των Σ.Ε.Α.Ν  Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας στην 1η ΤΑΞΑΣ, στην οποία αποφασίστηκε από κοινού να συναντηθούν οι πρόεδροι των ΣΕΑΝ της Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα στη συνάντηση συζητήθηκαν  τα εξής:
Να γίνεται σε ετήσια ή εξαμηνιαία βάση συνάντηση των προέδρων των Σ.Ε.Α.Ν  της  Θεσσαλίας, με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων, την προαγωγή ευγενούς άμιλλας μεταξύ των Συνδέσμων, την ανταλλαγή ιδεών-προτάσεων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία , τον σχεδιασμό κοινών δράσεων – επαφών και επισκέψεων, όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με τις στρατιωτικές μονάδες & σχηματισμούς της περιοχής μας με σκοπό να γνωρίσουν αυτές το έργο & τις δραστηριότητες μας, την συμμετοχή & παρακολούθηση των μελών μας σε ασκήσεις και επιμορφώσεις πάνω σε στρατιωτικά θέματα.

Πρωτοβουλία των προέδρων είναι να συλλεχθεί εκπαιδευτικό-σχολικό υλικό  - γραφική ύλη και να παραδοθεί  σε ελληνικά σχολεία της Β. Ηπείρου.




     Συχνή επαφή με τις στρατιωτικές μονάδες και σχηματισμούς της περιοχής μας για σύσφιξη σχέσεων, γνωριμία με αυτές ώστε να γνωρίζουν τους σκοπούς & στόχους των Σ.Ε.Α.Ν.

Κοινή θέση των προέδρων των Σ.Ε.Α.Ν. της Θεσσαλίας προς την ΑΠΟΕΑ για ενιαία επίσημη ενδυμασία (πολιτική) σε εορτές-τελετές - κ.α. των Σ.Ε.Α.Ν. της επικράτειας.

Ενημέρωση προς όλους τους ΣΕΑΝ του υπάρχοντος κανονισμού λειτουργίας των Σ.Ε.Α.Ν και της ΑΠΟΕΑ ώστε να αποφεύγονται  πράξεις που θα θίγουν τη εύρυθμη λειτουργία και θα υποβοηθούν το έργο τους.
Επίλυση προβλημάτων ως αναφορά την είσοδο μελών των Σ.Ε.Α.Ν σε Λ.Α.Φ., Κ.Α.Α.Υ. και στρατιωτικά νοσοκομεία.




Οι Πρόεδροι των Σ.Ε.Α.Ν. της Θεσσαλίας
Κων/νος Καραδήμας(Μαγνησίας) – Ιωάννης Ντενησιώτης (Καρδίτσας) – Γεώργιος Ράπτης (Τρικάλων)
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgs91_luBDUImOsR-22Nz3Xc5CcI6dhrlL-vnQJKfqMg9zlSmNepS61DmcwusTfvwVY-zq2h84a6Ey6K9jN1OA7YLDPFgoZ8hIDEXuYvDWoZD3WOzryDo0qNpDisefutW42LOLQLjxawGO/s640/2111.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgs91_luBDUImOsR-22Nz3Xc5CcI6dhrlL-vnQJKfqMg9zlSmNepS61DmcwusTfvwVY-zq2h84a6Ey6K9jN1OA7YLDPFgoZ8hIDEXuYvDWoZD3WOzryDo0qNpDisefutW42LOLQLjxawGO/s72-c/2111.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/1_7.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/1_7.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy