Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου

Τραγικός ήταν ο επίλογος και στην υπόθεση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου. Δυστυχώς το απευκταίο σενάριο επιβεβαιώθηκε και λίγες μόλις ...

Τραγικός ήταν ο επίλογος και στην υπόθεση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου. Δυστυχώς το απευκταίο σενάριο επιβεβαιώθηκε και λίγες μόλις ώρες μετά τη ταυτοποίηση των δίδυμων κοριτσιών, το μεσημέρι του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του 13χρονου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Missing Alert για τον ανήλικο ο οποίος αγνοούνταν από τις 23 Ιουλίου μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. Ωστόσο σήμερα η μητέρα του ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα.




Το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο ο οποίος και επιβεβαίωσε την τραγική είδηση. 

Με ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει:

«Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».





Στους 88 οι νεκροί


Την ίδια ώρα, μακραίνει ο τραγικός κατάλογος των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική και εξαφάνισε από τον χάρτη ολόκληρο οικισμό.
Την Παρασκευή είχε γνωστοποιηθεί ότι η ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών έχει ολοκληρωθεί και αφορούσε 86 σορούς

Την τελευταία της πνοή άφησε στις δύο τα ξημερώματα μία γυναίκα 42 ετών που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την πυρκαγιά στο Μάτι. 





Πρόκειται για το 88ο θύμα της τραγωδίας. 

Χθες, Παρασκευή, είχε γνωστοποιηθεί ότι η ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών έχει ολοκληρωθεί και αφορούσε 86 σορούς.


Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, άφησε την τελευταία του πνοή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 87.

Η διαδικασία ταυτοποίησης των νεκρών θα συνεχιστεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου
Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw0hnbQpwirHTmocFw9rGoyFqKo-1HAlIdsFKlsIBwkxhMkY8R7kFpHgaMqAcMJiAd5hwwzXecAHB9AMo3yAVvu6tedJzqQPNeOPqxOHPtQa905pvE8FLzZm0Ej_MZHUf5aLfgXwDal1Lj/s640/2482814.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw0hnbQpwirHTmocFw9rGoyFqKo-1HAlIdsFKlsIBwkxhMkY8R7kFpHgaMqAcMJiAd5hwwzXecAHB9AMo3yAVvu6tedJzqQPNeOPqxOHPtQa905pvE8FLzZm0Ej_MZHUf5aLfgXwDal1Lj/s72-c/2482814.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/13.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/07/13.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy