Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ! Στήνει πολεμικό σκηνικό η Αγκυρα – Το Τουρκικό ΠΝ θέτει σε επιφυλακή πολεμικά πλοία στο Αιγαίο – Σε ετοιμότητα και η μονάδα SAT

Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή τρία πολεμικά πλοία και μονάδα κομάντος της SAT λόγω της αύξησης της έντασης με την Ελλά...

Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή τρία πολεμικά πλοία και μονάδα κομάντος της SAT λόγω της αύξησης της έντασης με την Ελλάδα.




Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή του τουρκικό πολεμικό ναυτικό εφαρμόζει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας απέναντι στην Ελλάδα μετά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Στο Αιγαίο το τουρκικό πολεμικό ναυτικό θέτει σε επιφυλακή μια φρεγάτα και δύο πυραυλακάτους αλλά και μονάδα των ειδικών δυνάμεων SAT.
Μάλιστα αναφέρεται ότι οι παραπάνω μονάδες έλαβαν αποστολές περιπολίας και είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη αποστολή.
Δείτε εικόνα:
Η Αγκυρα επικαλείται το γεγονός ότι οι σχέσεις με την Ελλάδα είναι τεταμένες και… ρίχνει κι άλλο λάδι στη “φωτιά” θέτοντας μονάδες σε επιφυλακή και στέλνοντάς τις σε περιπολίες στο Αιγαίο.
Μάλιστα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης σχολιάζουν ότι η παραπάνω κίνηση γίνεται υπό τον φόβο προβοκάτσιας από την ελληνική πλευρά!
Ξανά προκλητικός ο Ακάρ Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ, και ο υπουργός Αμυνας Νουρετίν Τσανικλί επισκέφθηκαν φρεγάτες στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο στέλνοντας «μήνυμα ετοιμότητας», όπως αναφέρει το πρακτορείο Αναντολού.
Ο Ακαρ ο οποίος επιθεώρησε τον στόλο στην άσκηση Λευκή Καταιγίδα στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο δήλωσε ότι η άσκηση έγινε με σεβασμό στους κανόνες του διεθνούς δικαίου, των διμερών συμφωνιών και των κανόνων ναυσιπλοίας. «Η χώρα μας, το έθνος μας θα εκπληρώσει το όραμά μας χωρίς να λυγίσει. Να μην γελιέται κανείς», είπε ο Ακάρ.



Τι αναφέρει το ΓΕΕΘΑ: 
Ως μέρος της Τουρκικής προπαγάνδας ερμήνευσαν στο ελληνικό Πεντάγωνο την διαταγή ετοιμότητας στο Αιγαίο του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ.
Άλλωστε οι ίδιες πήγες υποστήριζαν ότι ο στόχος είναι προφανής. Δεν είναι άλλος από το να ενοχοποιήσει την Ελλάδα ως προκαλούσα ένταση στο Αιγαίο.
Επιπλέον υπενθύμιζαν ότι σήμερα διεξάγεται η σύνοδος ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ στην οποία ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα ενημερώσει τους ομολόγους του για τις τούρκικες απειλές απαγωγής των 8 τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.
Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε λίγο πριν τις εκλογές. Η Αγκυρα είναι σε αναμμένα κάρβουνα λόγω F-35 και S-400. 
Το παζάρι του Ερντογάν με Αμερικανούς και Ρώσους είναι σκληρό. Οι πληροφορίες λένε ότι πλέον αναβάλλεται η παραλαβή των πυραύλων S400 από τη Ρωσία η οποία πάει για το 2020 και… βλέπουμε. 
Mάλιστα πριν λίγες ώρες, ο Ερντογαν έριξε το σύνθημα κατά της Ελλάδας.



Οπως πρώτο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυψε, ο Ερντογάν δήλωσε τα εξής:
«Οι Ελληνες έχουν χρεοκοπήσει, έχουν τελειώσει, και οι οίκοι αξιολόγησης τους αναβαθμίζουν, γιατί;» «Οι Ελληνες έχουν βυθιστεί πλέον, έχουν καταρρεύσει, κοιτάξτε τους, δείτε πως είναι στους δρόμους, ζητούν ελεημοσύνη!»
Οπως έχουμε αναφέρει, ο Πορθητής παραμένει αγκυροβολημένος στη Αττάλεια μέχρι νεοτέρας αναμένοντας «σήμα» από την Άγκυρα για έναρξη της πολύκροτης γεώτρησης στη Μεσόγειο.
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, επιδιώκεται ημερομηνία έναρξης της πρώτης γεώτρησης λίγο πριν τις εκλογές στην Τουρκία, με τις εκλογές να αποτελούν και την αιτία ενδεχόμενων εκπλήξεων ως προς τη δραστηριότητα του τουρκικού γεωτρύπανου, λόγω του απρόβλεπτου της πολιτικής συμπεριφοράς του Ερντογάν.
Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες μέρες, θα είναι ημέρες «φωτιά» για τα ενεργειακά και όχι μόνο.
ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΕΚΤΑΚΤΟ! Στήνει πολεμικό σκηνικό η Αγκυρα – Το Τουρκικό ΠΝ θέτει σε επιφυλακή πολεμικά πλοία στο Αιγαίο – Σε ετοιμότητα και η μονάδα SAT
ΕΚΤΑΚΤΟ! Στήνει πολεμικό σκηνικό η Αγκυρα – Το Τουρκικό ΠΝ θέτει σε επιφυλακή πολεμικά πλοία στο Αιγαίο – Σε ετοιμότητα και η μονάδα SAT
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwWsQoQoae2WJq54t9zDWjm4rKVV9ZATGl2ly8IwbWijE9IOofEGxcPf2ds0W9Fu7mEWDov8bSATjHKkvGKZ0TF1-LJHidrD_8d5yq7KlhSqHLC5oMVjiG6Al81hkxI6nPd8U9etiyz5J8/s640/ImageHandler-3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwWsQoQoae2WJq54t9zDWjm4rKVV9ZATGl2ly8IwbWijE9IOofEGxcPf2ds0W9Fu7mEWDov8bSATjHKkvGKZ0TF1-LJHidrD_8d5yq7KlhSqHLC5oMVjiG6Al81hkxI6nPd8U9etiyz5J8/s72-c/ImageHandler-3.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/sat.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/sat.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy