Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Φωτό από την Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στο ΥΠΕΘΑ

Η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκε από την πολιτι...

Η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Στην προσφώνησή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος είπε τα εξής:

«Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για όλους μας, η σημερινή παρουσία σας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σας υποδεχόμαστε μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, τους Υπαρχηγούς, τους Κλαδάρχες, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων, όπως και με εκπροσώπους των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των στρατευσίμων και του πολιτικού προσωπικού.

Ως πρώτος πολίτης της χώρας και παράλληλα Αρχηγός - ηγείσθε των Ενόπλων Δυνάμεων - με τη σημερινή παρουσία σας εδώ μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προασπίσεως της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Θα έχουμε τη δυνατότητα κ. Πρόεδρε να σας κάνουμε μία ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, παρότι εσείς ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ίσως είστε και ο μοναδικός Πρόεδρος ο οποίος μας έχετε τιμήσει ιδιαίτερα, έχοντας επισκεφθεί τις μονάδες όλων των σωμάτων, έχοντας διανυκτερεύσει σε πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού την ημέρα της εορτής της Υπερμάχου Στρατηγού.

Γνωρίζουν όλοι, οι υπαξιωματικοί, οι αξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες, το πολιτικό προσωπικό, ότι σκεπάζετε με την αγκαλιά σας το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, των ανδρών και των γυναικών, που δίνουν την καθημερινή τους μάχη για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων.

Σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε»























Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Φωτό από την Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στο ΥΠΕΘΑ
Φωτό από την Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στο ΥΠΕΘΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj35On8bk5ixOPmfLTQseW-pFKiLFMwy2BzR2i1TPMIGdogVcWf3fPSZLf1MVV2oPYyIJt2BgzriVSphCqo9gWObZVR8lkPp0xnE9RaOxCa73TZDVZ20wa35h51ook2CNMCYlFBjAOOe_Sx/s640/2.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj35On8bk5ixOPmfLTQseW-pFKiLFMwy2BzR2i1TPMIGdogVcWf3fPSZLf1MVV2oPYyIJt2BgzriVSphCqo9gWObZVR8lkPp0xnE9RaOxCa73TZDVZ20wa35h51ook2CNMCYlFBjAOOe_Sx/s72-c/2.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/blog-post_45.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/blog-post_45.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy