Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πάνος Καμμένος: Εκλογές το 2019 - Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»



Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης


Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος των Aνεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στα γραφεία των ΑΝΕΛ.



Σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ,  ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι η πάγια θέση του κόμματος για το θέμα αυτό παραμένει ως έχει και ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή μία συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία». 



«Η θέση η δική μας θα είναι αρνητική και θα υπάρχει κομματική πειθαρχία και διαγραφή για όποιον ψηφίσει ανάλογη συμφωνία. Η πρόταση που έχει κατατεθεί περιέχει τους όρους της συμφωνίας Καραμανλή. Θα είναι μία πρόταση που δεν θα δεχτεί εύκολα ο Ζάεφ. Η χώρα μας κερδίζει στο ότι φαίνεται στη διεθνή κοινή γνώμη πως δεν είναι αυτή το πρόβλημα στην πορεία των Σκοπίων. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της» σημείωσε. 



Αναφορικά με την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις πάνε εξαιρετικά καλά, τονίζοντας ότι μετά τον Αύγουστο η έξοδος θα είναι καθαρή και θα αφήσει πίσω τη μνημονιακή εποχή. «Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλή και ο καθένας κρατά τις κόκκινες γραμμές του. Όσο για τις εκλογές, αυτές θα γίνουν το 2019» επεσήμανε. 




Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να έχει ταξιδέψει στο Μονακό μαζί με την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε καμία συνάντηση με καμία εισαγγελέα. 



«Είναι αλητεία οι διωκόμενοι για εμπορία ναρκωτικών να βγάζουν τέτοιου είδους ειδήσεις. Χούντα είναι, αλλά δυστυχώς δεν περνάει» σημείωσε όλο νόημα. 






Όσον αφορά στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, ο υπουργός εξέφρασε τη λύπη του για το δημοσίευμα των «Νέων» σύμφωνα με το οποίο αυτοί βρίσκονται σε στρατόπεδο, ξεκαθαρίζοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση. 







«Ανέφερα στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. για τη δήλωση των Τούρκων για τους οκτώ αξιωματικούς τους. Ρώτησα και τον Τούρκο υπουργό Άμυνας αν συμφωνεί για το πακετάρισμα των οκτώ. Δεν απάντησε τίποτα» ανέφερε σχετικά, ενώ για τις απειλές της γειτονικής χώρας τόνισε ότι «έχουμε το ισχυρότερο όπλο, που είναι το έμψυχο υλικό μας, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση».

ΠΗΓΗ:  http://www.zougla.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πάνος Καμμένος: Εκλογές το 2019 - Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»
Πάνος Καμμένος: Εκλογές το 2019 - Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicYS-USdksbZ1n96mNs-eRlOcElmOdPprR1OkCEAK7D2reHNv2QM94TpNKa0wYD-2U_nHRVLoKAeibRHAT8RSUI1hh0IpGOWzbA4iIQxN0KXhvrxY7hmZ2Ysdo9ampOw-l8Gji37fn9VP7/s640/2450659.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicYS-USdksbZ1n96mNs-eRlOcElmOdPprR1OkCEAK7D2reHNv2QM94TpNKa0wYD-2U_nHRVLoKAeibRHAT8RSUI1hh0IpGOWzbA4iIQxN0KXhvrxY7hmZ2Ysdo9ampOw-l8Gji37fn9VP7/s72-c/2450659.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/2019.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/2019.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy