Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Άτυπα κρατούμενος» στο τουρκικό φυλάκιο στον Έβρο ο Κ.Μητσοτάκης!

Ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στο συνοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.    Ο α...

Ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στο συνοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στους Κήπους του Έβρου προκειμένου να περάσει στην Τουρκία.
Ο κ. Μητσοτάκης όπως είχε προγραμματίσει θα κατευθυνόταν στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.



Όμως όταν επιχείρησε να διαβεί το τουρκικό φυλάκιο, οι τουρκικές αρχές αντελήφθησαν πώς ο κ.Μητσοτάκης δεν έφερε ταξιδιωτικά έγγραφα.



Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους.Προφανώς δεν είχε μαζί του ούτε την αστυνομική του ταυτότητα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ωστόσο και μέχρι στιγμής κατά πληροφορίες , ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, ατύπως βρίσκονται σε καθεστώς κράτησης – αναμονής στο τουρκικό φυλάκιο, αφού τυπικά πέρασε σε τουρκικό έδαφος χωρίς να έχει κανένα επίσημο έγγραφο επάνω του!
Επομένως δεν μπορεί να γυρίσει και πίσω στην Ελλάδα.
Έτσι μέχρι να φτάσει η Πρόξενος απο την Κωνσταντινούπολη ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και η συνοδεία του θα βρίσκονται στο τουρκικό φυλάκιο...



Μέσα σε αυτή την κατάσταση ο Κ.Μητσοτάκης επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανεβάζοντας μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.
«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριό σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο. Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!».
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Άτυπα κρατούμενος» στο τουρκικό φυλάκιο στον Έβρο ο Κ.Μητσοτάκης!
«Άτυπα κρατούμενος» στο τουρκικό φυλάκιο στον Έβρο ο Κ.Μητσοτάκης!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoOHQxH0GejjUVBTiEOgt6brUpEzFV26WA0SNNhGax48jPWC1wio-YRtc_YCHmhRyFJVD7zt01sDXJ9RfqGtHwh_Ybj-QqXa4yfAZ3Htf4tTBFPRMijzS066Pf4AXb8h6DOfmzuCKP1Q0/s640/mitsotakis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoOHQxH0GejjUVBTiEOgt6brUpEzFV26WA0SNNhGax48jPWC1wio-YRtc_YCHmhRyFJVD7zt01sDXJ9RfqGtHwh_Ybj-QqXa4yfAZ3Htf4tTBFPRMijzS066Pf4AXb8h6DOfmzuCKP1Q0/s72-c/mitsotakis.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_996.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_996.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy