Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Σύρος: Πρωτότυπη στήριξη στους Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές

Σε μια συγκινητική πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ένας συμπατριώτης μας. Ο ίδιος θέλησε να στείλει μια επιστολή στους Έλληνες στρατιωτικούς ...

Σε μια συγκινητική πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ένας συμπατριώτης μας. Ο ίδιος θέλησε να στείλει μια επιστολή στους Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες στην Τουρκία.



Μια επιστολή με λέξεις που δυναμώνουν τον αγώνα επιβίωσής τους, των οικογενειών τους, όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στην αδικία, τη λήθη και το ψεύδος.
Διαβάστε την επιστολή του Στρατή Ευστρατίου οποίος με αυτή την πρωτότυπη κίνηση ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά.
«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.
Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.
Να ξέρεται ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.
Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.



Μην λυγίζεται και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.
Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.
Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας»




Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Σύρος: Πρωτότυπη στήριξη στους Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές
Σύρος: Πρωτότυπη στήριξη στους Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmlAVsyyAq2XAD1AkbtLa54R2F25m937uKuKQ5qIWtuxwkmeCU915wIHd07jLLJ_Sxd7LdyMWvFv9l_cXnUYEqRRQnqFEOvYSUoVx6v3xyFBNVVFLOOuCjqYiBOlvMILXoNbg4Rbx3Rzc/s640/mitretodis-kouklatzis-foto-708-696x315.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmlAVsyyAq2XAD1AkbtLa54R2F25m937uKuKQ5qIWtuxwkmeCU915wIHd07jLLJ_Sxd7LdyMWvFv9l_cXnUYEqRRQnqFEOvYSUoVx6v3xyFBNVVFLOOuCjqYiBOlvMILXoNbg4Rbx3Rzc/s72-c/mitretodis-kouklatzis-foto-708-696x315.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_83.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_83.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy