Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Σταύρος Γατής: Δεν ξεχνάμε τον Ελληνισμό των Ποντίων της Μ Ασίας !!! Αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας !!!!

''Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες ...

''Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους. Ο Ποντιακός Ελληνισμός, όπως και όλος ο Ελληνισμός της Μ. Ασίας, κράτησε για αιώνες άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού μακριά από τη μητροπολιτική Ελλάδα και δημιούργησε αξιόλογο για την εποχή πολιτισμό.



Τον πολιτισμό αυτό έφεραν μαζί τους οι Πόντιοι πρόσφυγες και μέχρι σήμερα τον διατηρούν οι επόμενες γενιές με δέος και υπερηφάνεια ενώ όλη η Κοινωνία τον αγκαλιάζει με αγάπη και θαυμασμό.
Η καθιέρωση της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας συμβολίζει την εναντίωση απέναντι στη λήθη και στην απόκρυψη της ιστορίας και είναι ημέρα απόδοσης τιμής στα τόσα θύματα της συστηματικά προσχεδιασμένης πολιτικής γενοκτονίας. 



Είναι δικαίωμα του Ποντιακού Ελληνισμού, ενός λαού με μεγάλη αγάπη στην ελευθερία, τη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις ηθικές αξίες και τον άνθρωπο να απαιτεί και να επιδιώκει την διάδοση, εδραίωση και παγίωση της αλήθειας, της γενοκτονίας του από τον τουρκικό Εθνικισμό. 
Αυτή τη μνήμη θέλουμε να τη διατηρήσουμε βαθιά χαραγμένη μέσα μας, για να την κρατήσουμε ζωντανή, χωρίς εισαγωγικά η ερωτηματικά στις σελίδες της Ιστορίας. 
Αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι σημαντικό η ιστορική μας μνήμη να αποτελεί πηγή γνώσης και για τις νεότερες γενιές προκειμένου να παραμείνουν προσηλωμένες στα ιδανικά της ειρηνικής και δημιουργικής συμβίωσης των λαών''.

Επισκεφθείτε το προσωπικό ιστολόγιο του Ανχη ε.α, Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Σταύρου Γατή ΕΔΩ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Σταύρος Γατής: Δεν ξεχνάμε τον Ελληνισμό των Ποντίων της Μ Ασίας !!! Αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας !!!!
Σταύρος Γατής: Δεν ξεχνάμε τον Ελληνισμό των Ποντίων της Μ Ασίας !!! Αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας !!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXCn3XVVcQQZ9n1LoJr2YfgVU2SzpBIARz08B8CT7RMr_lbU2Aj7FOQ6QRN-b3_u6ZyT3mR27DenFPt8kVPVizr1BsAV7kxjumIlFeI5io9HIWJkaN-yekxuL8-fgBi5v2YiFOpjbbf0c/s640/33.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXCn3XVVcQQZ9n1LoJr2YfgVU2SzpBIARz08B8CT7RMr_lbU2Aj7FOQ6QRN-b3_u6ZyT3mR27DenFPt8kVPVizr1BsAV7kxjumIlFeI5io9HIWJkaN-yekxuL8-fgBi5v2YiFOpjbbf0c/s72-c/33.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_682.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_682.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy