Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κουβέλης: «Η ΣΕΤΤΗΛ όχι μόνο παραμένει, αλλά αναβαθμίζεται»

Ο βουλευτής  Μάκης Μπαλαούρας  μετά από συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας ανακοίνωσε ευχάριστα νέα για τη  ΣΕΤΤΗΛ , κα...

Ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας μετά από συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας ανακοίνωσε ευχάριστα νέα για τη ΣΕΤΤΗΛ, καθώς όπως διευκρινίζει ο κ. Κουβέλης, η μονάδα όχι μόνο παραμένει αλλά αναβαθμίζεται.
Ο κ. Κουβέλης του δήλωσε ότι η πρόθεση του Υπουργείου όχι μόνο δεν είναι να την κλείσει, αλλά το αντίθετο, να ληφθούν πρωτοβουλίες για την αναβάθμισή της.   



Προς υλοποίηση της παραπάνω πολιτικής θέσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να τους εκφράσει τις θέσεις του, πριν καταθέσουν τις εισηγήσεις τους προς την πολιτική ηγεσία.
Ο Βουλευτής επιπλέον υπογράμμισε ότι μετά από συζήτηση που είχε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, του δήλωσαν ότι είναι τελείως αναληθή αυτά που διαχέονται στη κοινωνία της Ηλείας και παρουσιάστηκαν στα τοπικά ΜΜΕ. Οι βουλευτές Αχαΐας στη συνάντησή τους με τον κ. Κουβέλη δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο ενδεχόμενο μεταφοράς της ΣΕΤΤΗΛ στην Πάτρα.
Ο κ. Μπαλαούρας, επίσης, μας δήλωσε ότι παρακολουθούσε, από την αρχή που αναδείχτηκε το ζήτημα, ενημερώνοντας συνεχώς για τις εξελίξεις τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Δημήτρουλα.



Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάς δήλωσε ότι η Ηλεία έχει στερηθεί πάρα πολλά στο παρελθόν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ούτε ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση  ούτε τα στελέχη του θα επιτρέψουν να υποβαθμιστεί και άλλο, αλλά θα προχωρήσουν με συνέπεια στην αναβάθμιση της περιοχής μας.
Συναντήσεις για τη ΣΕΤΤΗΛ
Ιδιαίτερα έντονο ήταν το πρόγραμμα χθες για το Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΠΕΘΑ ν. Ηλείας, αφού πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γεωργιόπουλο και το Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή. Κεντρικό θέμα των συζητήσεών τους δεν ήταν άλλο πέρα από τη ΣΕΤΤΗΛ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με τη φημολογούμενη μετακίνησή της.



Το προεδρείο του Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Δημήτρουλας και ο Γραμματέας Στέλιος Αλεξανδρόπουλος, επισκέφθηκαν αρχικά το γραφείο του κ. Γεωργιόπουλου και στη συνέχεια του κ. Λιατσή. Σκοπός και των δυο συναντήσεων ήταν η λεπτομερής ενημέρωσή τους σχετικά με την είδηση που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα περί μη παραμονής της ΣΕΤΤΗΛ στις εγκαταστάσεις του Πύργου και μεταφοράς της σ’ αυτές της Πάτρας, για τις ενέργειες που έχουν γίνει προσωπικά από τα μέλη του συλλόγου μέχρι σήμερα, αλλά και για τις κινήσεις τους τις επόμενες μέρες προκειμένου να δείξουν την αντίθεσή τους στην άδικη αυτή απόφαση. Σε κάθε έναν από τους δυο φορείς παραδόθηκε ακόμα από μια πρόσκληση για να δώσουν το παρόν στη διαμαρτυρία που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 10:00πμ.  έξω από την πύλη της ΣΕΤΤΗΛ, όπου θα κηρυχθεί 3ωρη στάση εργασίας με αφορμή τους σχεδιασμούς  που πραγματοποιεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την υπηρεσία του ΓΕΣ. Απ’ αυτές τις συναντήσεις, Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος τάχθηκαν υπέρ των εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ, υποστηρίζοντας πως θα ενεργήσουν και αυτοί όσο μπορούν προκειμένου η απόφαση αυτή να σταματήσει να υφίσταται. Στη συνάντηση με τον κ. Γεωργιόπουλο, το παρόν έδωσαν ο βοηθός Περιφερειάρχη Δημήτρης Κωσταριάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπης Αριστειδόπουλος.
Παρ’ όλα αυτά, εκφράστηκε από το σύλλογο η πρόθεση ανανέωσης των συναντήσεών τους μετά τη συγκέντρωση της Τετάρτης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνουν μετά το ψήφισμα που αναμένεται να υπάρξει στη συγκέντρωση της Τετάρτης, με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Πύργου να είναι σύμφωνοι για συνάντηση.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κουβέλης: «Η ΣΕΤΤΗΛ όχι μόνο παραμένει, αλλά αναβαθμίζεται»
Κουβέλης: «Η ΣΕΤΤΗΛ όχι μόνο παραμένει, αλλά αναβαθμίζεται»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRo5o73cynj2KsDXE_BiVG7UaetqP-SAiZVoBt77YW_zPVp3hS1cekqpu75xbjWnhD4XMYFsTFUQFl0rzdmMLfdhnMKxHL2ffsUGXD7GBveSFHRXFpRWRcoEQZLNW9G0lKQB8s4jgy-iw9/s640/SETTHL-PYRGOs-1-696x358.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRo5o73cynj2KsDXE_BiVG7UaetqP-SAiZVoBt77YW_zPVp3hS1cekqpu75xbjWnhD4XMYFsTFUQFl0rzdmMLfdhnMKxHL2ffsUGXD7GBveSFHRXFpRWRcoEQZLNW9G0lKQB8s4jgy-iw9/s72-c/SETTHL-PYRGOs-1-696x358.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_178.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_178.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy