Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Οι ''χακί'' ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ

Του Ηλία Προύφα Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένας ήταν ο ''χακί'' ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού ΕΨΙΛΟΝ και άκουγε...

Του Ηλία Προύφα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένας ήταν ο ''χακί'' ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού ΕΨΙΛΟΝ και άκουγε στο όνομα Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Όπως διαπιστώνουμε όμως κι ένα άλλο αστέρι στο χώρο του ''χακί'' ρεπορτάζ στο ίδιο κανάλι έχει γεννηθεί και μας έρχεται από τη Βόρειο Ελλάδα.
Αναφερόμαστε στο γνωστό ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ TV, Άρη Κουτσιούκη.
Συνάδελφος και φίλος ο Άρης έχει καταφέρει να φτιάξει μέσα από τη δουλειά του και με τον ακέραιο χαρακτήρα του, ένα από τα καλύτερα ονόματα ελεύθερου ρεπόρτερ στην Ελληνική τηλεόραση.
Με τον Άρη Κουτσιούκη τύχαμε μαζί σε πολλά ''χακί'' ρεπορτάζ. Από την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο, τη μεταφορά των νεκρών στρατιωτικών στο νοσοκομείο της Λάρισας, τις Καστανιές του Έβρου όπου επί ώρες μέσα στο κρύο περιμέναμε στο τελωνείο την επιστροφή των γονιών των συλληφθέντων στρατιωτικών, τη μετάβαση στο σημείο σύλληψης στο ποτάμι, την κηδεία του Σμηναγού Μπαλταδώρου και σε πολλά άλλα.

Προχθές βρεθήκαμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για την κάλυψη της τελετής εορτασμού του προστάτη του ΣΞ Αγίου  Γεωργίου. Εκεί ο συνάδελφος Άρης Κουτσιούκης μας απέδειξε και πόσο μάχιμος ήταν ως στρατιώτης.
Κατά τη διάρκεια της επίδειξης των οπλικών συστημάτων και την ώρα που βρισκόμασταν μπροστά από τον όλμο των 81 χιλ., ανέλαβε ο ίδιος να μας κάνει την ενημέρωση για το οπλικό σύστημα. Άριστος χειριστής κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λήμνο πριν ακριβώς μια δεκαετία, γνώριζε τα πάντα για τον όλμο, χάρη στον οποίο είχε λάβει και ένα μήνα άδεια.
Έτοιμος για επιστράτευση αν χρειαστεί, όπως διαπιστώσαμε.
Στις φωτό του kranosgr ο Στρατιώτης Πεζικού Άρης Κουτσιούκης, ξεναγεί την καλή συνάδελφο του star channel Λευκή Γεωργάκη, υπό το άγρυπνο βλέμμα του τέως εκπροσώπου τύπου του ΓΕΣ, Ταξίαρχου Νίκου Φανιού.









Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Οι ''χακί'' ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ
Οι ''χακί'' ρεπόρτερ του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilDPuj-TePPvfhEbTStwYzPVEQ6fNhKO-mpqsOVyI5REnONZzm433bIaOzZ038U3XbUXT6J9-dsE6KBIGI0dRfhZPmSQ_CWEHXwUhUpP-S5S29dUpprdWbwxUh_GFPX-cZ02ASg2htmrg/s640/778.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilDPuj-TePPvfhEbTStwYzPVEQ6fNhKO-mpqsOVyI5REnONZzm433bIaOzZ038U3XbUXT6J9-dsE6KBIGI0dRfhZPmSQ_CWEHXwUhUpP-S5S29dUpprdWbwxUh_GFPX-cZ02ASg2htmrg/s72-c/778.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/04/blog-post_831.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/04/blog-post_831.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy