Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Hürriyet: Στρατιωτικοί χάρτες σε κινητό των 2 Ελλήνων



Σύμφωνα με έκτακτη είδηση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και την εφημερίδα «Hürriyet», σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα που οι δύο Έλληνες έφεραν κατά τη σύλληψή τους διαπιστώθηκε πως υπάρχουν στρατιωτικοί χάρτες-σχεδιαγράμματα, χωρίς ωστόσο τα τουρκικά Μέσα να δίνουν περισσότερες πληροφορίες ως προς το περιεχόμενό τους. 



Κατά το Anadolu, τα σχεδιαγράμματα αυτά εντοπίστηκαν σε εξωτερική μνήμη από τις συσκευές των κινητών, χωρίς να διευκρινίζεται αν τα εν λόγω ευρήματα βρίσκονται στην εξωτερική κάρτα μνήμης ή σε άλλη ηλεκτρονική συσκευή τύπου usb. 





Το zougla.gr ήρθε αμέσως σε επαφή με τον Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του 25χρονου ανθυπολοχαγού, ο οποίος ανέφερε πως δεν γνωρίζει αυτήν την πληροφορία και πως προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν έχω γνώση, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν πρόκειται για χάρτες κοινής χρήσης ή για πιο
 συγκεκριμένα σχεδιαγράμματα, ούτε αν οι χάρτες αυτοί αφορούν σε τουρκικές ή ελληνικές περιοχές. 






Σε οποιαδήποτε περίπτωση και χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, η εξέλιξη αυτή μπορεί να θεωρηθεί αρνητική και επιβαρύνει το κλίμα που επικρατεί.



Υπενθυμίζεται μόνον ότι εξαρχής τα τουρκικά ΜΜΕ επέμεναν πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κατηγορούνται για κατασκοπεία χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί είτε επίσημα είτε ανεπίσημα η κατηγορία αυτή. Αντιθέτως, η μόνο κατηγορία που αποδόθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς από τον εισαγγελέα της Αδριανούπολης ήταν αυτή της παράνομης εισόδου σε στρατιωτική περιοχή τύπου Α και με αυτήν την κατηγορία προφυλακίστηκαν. Υπενθυμίζεται, επίσης, πως το επίσημο κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί στους δικηγόρους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 






Επισημαίνεται επιπροσθέτως πως η είδηση αυτή που μεταδίδεται στην Τουρκία έρχεται την ημέρα που στις Βρυξέλλες και σε επίπεδο Συνόδου Κορυφής συζητείται η συνολική καταδίκη εκ μέρους της Ευρώπης των τουρκικών ενεργειών κατά την τελευταία περίοδο στο Αιγαίο και στην Κύπρο, αλλά και πως η πληροφορία αυτή έρχεται αμέσως μετά τη δριμύτατη επίθεση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ κατά της Τουρκίας για όσα έχουν διαδραματιστεί στη Συρία και στο Αφρίν, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας. 



Περισσότερα σε λίγο... 



Τo δημοσίευμα της «Hürriyet»









Η μετάδοση του Anadolu



Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Hürriyet: Στρατιωτικοί χάρτες σε κινητό των 2 Ελλήνων
Hürriyet: Στρατιωτικοί χάρτες σε κινητό των 2 Ελλήνων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTURfiurlRA_HYRqeW1QI8lpsQAH22WaicYrz-Iv3JMfunYeTRXqQNZVdoAIeTm6LQ1KeSLDmUuEcgPdh7_HklXnyBTV7OLvBiQpPY8p8X1kxG6vaRGvLyagbDgLW1cm-ONYf4tktPAsk/s640/2396112.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTURfiurlRA_HYRqeW1QI8lpsQAH22WaicYrz-Iv3JMfunYeTRXqQNZVdoAIeTm6LQ1KeSLDmUuEcgPdh7_HklXnyBTV7OLvBiQpPY8p8X1kxG6vaRGvLyagbDgLW1cm-ONYf4tktPAsk/s72-c/2396112.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/03/hurriyet-2.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/03/hurriyet-2.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy