Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Έκκληση στελέχους του ΣΞ προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΠΘΑ: ''Αναγκάζομαι να υποβάλλω παραίτηση''

Του Ηλία Προύφα Φωνή απόγνωσης Υπαξιωματικού του ΣΞ. ''Αναγκάζομαι να υποβάλλω παραίτηση'' Στέλεχος, ηλικίας 28 ετών...

Του Ηλία Προύφα
Φωνή απόγνωσης Υπαξιωματικού του ΣΞ. ''Αναγκάζομαι να υποβάλλω παραίτηση''
Στέλεχος, ηλικίας 28 ετών,  εντός τους έτους 2017 έχασε από γρίπη ξαφνικά την μητέρα του, ενώ αμέσως μετά ο πατέρας του νόσησε από βαριάς μορφής κατάθλιψη με αυτοκτονικότητα. 



Με τις διαδικασίες της ακούσιας νοσηλείας, αποφασίστηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών  ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε η μετάθεσή του στελέχους σε ακριτική περιοχή. 
Η ενδικοφανής προσφυγή, η οποία περιλάμβανε και την προσωρινή διαταγή στο θέμα της δικαστικής συμπαράστασης του πατέρα του , απορρίφθηκε ουσία αβάσιμη και αναγκαστικά έγινε αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής. 



Όταν βγήκε η αμετάκλητη πια δικαστική απόφαση για την θέση του πατέρα σε δικαστική συμπαράσταση και ανάθεση της επιμέλειας στο στέλεχος, αμέσως εστάλη αναφορά ζητώντας την έκτακτη μετάθεση. Είπαν θα το δουν, και ζήτησαν πιστοποίηση αναπηρίας απορρίπτοντας το αίτημα, ενώ ακολούθησε και αναφορά παραπόνων.
Στο μεταξύ, απερρίφθη και η αίτηση αναστολής μετάθεσης. Το στέλεχος, στα πρόθυρα της κατάρρευσης, επισκέφθηκε Ψυχίατρο, ο οποίος έδωσε φαρμακευτική αγωγή. Έτσι, πήρε τον ομάτιόν του και τον πατέρα του και πήγε στην ακριτική περιοχή. Το δεύτερο βράδυ της εκεί παραμονής τους, ο πατέρας του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 
Το στέλεχος έλαβε την άδεια μεταθέσεως , ήρθε στην Αθήνα και οι γιατροί είπαν ότι ο πατέρας του χρειαζόταν να μπει τρόφιμος σε ίδρυμα ή κλινική και δεν ήταν δυνατό να μετακινηθεί ξανά στο καινούργιο τόπο κατοικίας ή για οποιοδήποτε άλλο μέρος. Αυτές τις ημέρες της άδειας μετάθεσης, έγινε και το ραντεβού τηλεφωνικής ακρόασης από τον Α/ΓΕΣ.



Το στέλεχος , καταρρακωμένο ψυχικά, αναγκάζεται να υποβάλλει την ερχόμενη Παρασκευή αναφορά παραίτησης.
Κατά την άποψη του στρατιωτικού, η  Διοίκηση θα πρέπει να δείξει την ευαισθησία της στο πρόβλημα και να μην αναγκαστεί το στέλεχος για να σώσει τον πατέρα και τον ίδιο του τον εαυτό να χάσει την δουλειά του. 


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Έκκληση στελέχους του ΣΞ προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΠΘΑ: ''Αναγκάζομαι να υποβάλλω παραίτηση''
Έκκληση στελέχους του ΣΞ προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΠΘΑ: ''Αναγκάζομαι να υποβάλλω παραίτηση''
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjncmZROHuumW9DL6cprFhtyHqp7PtQDhyfCdvfWquGArHFd7Ro7XwUg2i9xU5ALGRMjf2BFq7n9sG-MfroTN5KdiI_eDyYNEmJBMAce8sdbAaZqEYWbP30NJPZEczxzIjcpqf04a1wEO8/s640/2076316.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjncmZROHuumW9DL6cprFhtyHqp7PtQDhyfCdvfWquGArHFd7Ro7XwUg2i9xU5ALGRMjf2BFq7n9sG-MfroTN5KdiI_eDyYNEmJBMAce8sdbAaZqEYWbP30NJPZEczxzIjcpqf04a1wEO8/s72-c/2076316.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/03/blog-post_310.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/03/blog-post_310.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy