Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Φερέφωνα των Τούρκων στη Θράκη κατηγορούν την Ελλάδα για «τρομοκρατία» – Διέσυραν Έλληνα ήρωα που σκοτώθηκε από το ISIS

Μια χυδαία  προβοκάτσια  εις βάρος της Ελλάδας και συνάμα εξύβριση νεκρού -ενός δυτικού ήρωα του αγώνα ενάντια στο  Ισλαμικό Κράτος – έπ...

Μια χυδαία προβοκάτσια εις βάρος της Ελλάδας και συνάμα εξύβριση νεκρού -ενός δυτικού ήρωα του αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος– έπραξε η τουρκόγλωσση θρακιώτικη ιστοσελίδα Millet Gazetesi.
Η εν λόγω ειδησεογραφική ιστοσελίδα υποτίθεται πώς είναι κάποιων μουσουλμάνων της ελληνικής Θράκης.
Από ό,τι όμως μαρτυρά κατάπτυστο δημοσίευμά της, πρόκειται για ένα χυδαίο ανθελληνικό και αντιδυτικό όργανο τουρκικής ισλαμιστικής προπαγάνδας, για μια απροκάλυπτη πέμπτη φάλαγγα που δηλητηριάζει με ψεύδη τους Έλληνες μουσουλμάνους στη Θράκη.
Στην κατευθυνόμενη εξ ανατολών προσπάθειά της να αποδείξει ότι δήθεν η Ελλάδα υποστηρίζει «τρομοκράτες», εννοώντας ως «τρομοκράτες» τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ και τον Διεθνή Συνασπισμό υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κηδεία δυτικού εθελοντή των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) -της κυρίως συνιστώσας των SDF-, με την ελληνική σημαία πάνω στο φέρετρό του.



Στο προβοκατόρικο δημοσίευμά της η τουρκόγλωσση ιστοσελίδα αναφέρει πως στις κηδείες «τρομοκρατών», όπως χαρακτηρίζει τους Κούρδους της Συρίας, φαίνονται ποιες χώρες τους υποστηρίζουν από τις σημαίες πάνω στα φέρετρά τους, συμπεριλαμβάνοντας και την Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι τα φέρετρα με τις ξένες σημαίες δεν είναι Κούρδων μαχητών αλλά δυτικών εθελοντών, που σκοτώθηκαν πολεμώντας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στο πλευρό των Κούρδων, υποστηριζόμενοι από τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ.
«Οι φωτογραφίες κάνουν για πρώτη φορά ξεκάθαρο τη διεθνή «βρώμικη συμμαχία» που υπάρχει στην περιοχή», σημειώνεται, επίσης, στο προβοκατόρικο και αναληθές δημοσίευμα (fake news) της Millet Gazetesi, το οποίο εκτός από την Ελλάδα σε αυτή τη συμμαχία συμπεριλαμβάνει τόσο τις ΗΠΑ όσο και τις Γερμανία και Βρετανία.

Ποια είναι η αλήθεια

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η Millet Gazetesi για να αποδείξει ότι η Ελλάδα υποστηρίζει ανύπαρκτους «τρομοκράτες», είναι από την κηδεία του Ελληνοβρετανού Κωνσταντίνου Έρικ Σκάρφιλντ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 2 Μαρτίου 2015 πολεμώντας το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην ανατολική Συρία.



Ο Κωνσταντίνος, ή Κώστας όπως τον ήξεραν στο κουρδικό αντάρτικο, ή «Κεμάλ» -όπως ήταν το πολεμικό του ψευδώνυμο- είχε ισχυρή ελληνική συνείδηση και στο θρήσκευμα ήταν Ελληνορθόδοξος. Ήταν στρατιωτικός των Ρόιαλ Μαρίνς(Βασιλικών Πεζοναυτών).
Έσπευσε εθελοντικά να πολεμήσει στη Συρία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος -μην αντέχοντας τη φρίκη από τις βαρβαρότητες των τζιχαντιστών- και εντάχθηκε στις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), που είχαν γίνει γνωστές από την υπεράσπιση της Κόμπανι, ως η μόνη δύναμη στη Συρία που πολεμούσε νικηφόρα τους τρομοκράτες.
Ο Κωνσταντίνος Έρικ Σκάρφιλντ, όπως γράφεται στον αγγλικό Τύπο, είναι ο πρώτος Βρετανός εθελοντής που σκοτώθηκε πολεμώντας το Ισλαμικό Κράτος και θεωρείται ήρωας του αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Η Ελληνορθόδοξη κηδεία του έγινε στην Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου και του Αγίου Παύλου στο Νότιγχαμ της Αγγλίας και στο φέρετρό του πάνω απλώθηκαν η Βρετανική σημαία, της χώρας που ήταν υπήκοος και στρατιωτικός, η Ελληνική σημαία, της δεύτερης πατρίδας του και της μητέρας του Βασιλικής και η πολεμική σημαία των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).
Θάφτηκε Ελληνορθόδοξα στο νεκροταφείο στο Νότιγχαμ, την 25η Μαρτίου 2015 (επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης) με όλες τις στρατιωτικές τιμές από τους συναγωνιστές του, ενώ όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία, πάνω από τον τάφο του φυτεύτηκε μια ελιά.

Δείτε το βίντεο της κηδείας του:




Ο Κωνσταντίνος ή Κώστας ήταν Έλληνας όχι μόνο στην καταγωγή από τη μητέρα του αλλά και στην ψυχή και οι Κούρδοι συμμαχητές του ως Έλληνα τον γνώριζαν.
Ήταν ένας Βρετανός πεζοναύτης Έλληνας ομογενής που σκοτώθηκε πολεμώντας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Για την ακρίβεια, τον σκότωσε το Ισλαμικό Κράτος.
Είναι ένας ήρωας στις συνειδήσεις όλου του δυτικού κόσμου και μια αναζήτηση του ονόματος του στη Google, Konstandinos Erik Scurfield, εμφανίζει δεκάδες δημοσιεύματα από τις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες που τον τιμούν ως ήρωα.
Η Βρετανία, η Ελλάδα, όλος ο δυτικός κόσμος είμαστε υπερήφανοι για αυτόν τον ευγενή πολεμιστή, αυτόν τον ήρωα, αυτό το παλικάρι, που έπεσε σκοτωμένος από το Ισλαμικό Κράτος, μαχόμενος στην πρώτη γραμμή για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.
Το TRIBUNE θεωρεί ότι η ελληνική Δικαιοσύνη -οι ελληνικές Αρχές- πρέπει να κινηθούν άμεσα κατά των διαχειριστών και ιδιοκτητών της Millet Gazetesi, όχι μόνο για το πρακτόρικο, προβοκατόρικο και αναληθές δημοσίευμα αλλά και για την προσβολή της μνήμης ενός ήρωα που έπεσε πολεμώντας για όλους εμάς, για τον δυτικό κόσμο, ενάντια στον τζιχαντισμό.

Αιώνια μνήμη, τιμή και δόξα στον ήρωα Κωνσταντίνο Έρικ Σκάρφιλντ.

Το TRIBUNE λέει: Τα φερέφωνα των Τούρκων στη Θράκη υβρίζουν ως «τρομοκράτη» τον Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνο Έρικ Σκάρφιλντ, που σκοτώθηκε πολεμώντας το Ισλαμικό Κράτος και κατηγορούν την Ελλάδα ότι υποστηρίζει ανύπαρκτους τρομοκράτες επειδή στην κηδεία του στο Νότιγχαμ της Αγγλίας πάνω στο φέρετρό του υπήρχε η ελληνική σημαία. Οι ελληνικές Αρχές οφείλουν πάραυτα να κινηθούν κατά των φερέφωνων της Άγκυρας, της «θρακιώτικης» ιστοσελίδας Millet Gazetesi, όχι μόνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και για προσβολή μνήμης νεκρού και απροκάλυπτης υποστήριξης της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας. Να συλληφθούν πάραυτα οι τζιχαντιστές προπαγανδιστές του Ερντογάν στη Θράκη.
ΠΗΓΗ: http://www.tribune.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Φερέφωνα των Τούρκων στη Θράκη κατηγορούν την Ελλάδα για «τρομοκρατία» – Διέσυραν Έλληνα ήρωα που σκοτώθηκε από το ISIS
Φερέφωνα των Τούρκων στη Θράκη κατηγορούν την Ελλάδα για «τρομοκρατία» – Διέσυραν Έλληνα ήρωα που σκοτώθηκε από το ISIS
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgL_9CRrrvcIjqAQ05ojva-_esIwIkdLCl_Kac235zHiXnKoSMapbJewaAJWADlW0gjdcNR_YTZVCDMWVnAG88jaEvt-5dsYYDe3cXJET7e_B4ApOAanL74pdyNhuAVsjAZih7kaItqaVc/s640/konstandinos-630x400.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgL_9CRrrvcIjqAQ05ojva-_esIwIkdLCl_Kac235zHiXnKoSMapbJewaAJWADlW0gjdcNR_YTZVCDMWVnAG88jaEvt-5dsYYDe3cXJET7e_B4ApOAanL74pdyNhuAVsjAZih7kaItqaVc/s72-c/konstandinos-630x400.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/isis.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/isis.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy