Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΕΜ)

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν στον Ταξίαρχο Δκτη του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών (ΣΣΜ) για την άριστη διοργάνωση συνάντη...

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν στον Ταξίαρχο Δκτη του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών (ΣΣΜ) για την άριστη διοργάνωση συνάντησης γνωριμίας - συνεστίασης το Σάββατο 03 Φεβ. 2018 στο κέντρο διασκέδασης «ΕΡΩΣ» στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, των Στελεχών του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών.

Ήταν μια άριστη ενέργεια που αποσκοπούσε στην σύσφιξη των σχέσεων των Στελεχών του Σώματος και των οικογενειών αυτών γενικότερα. Η χαρά, η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση ήταν γραμμένη στα πρόσωπα και τα μάτια όλων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.



Για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της διασκέδασης, του χορού, της μουσικής, του τραγουδιού, του καλού φαγητού και του ποτού, αναπτύχθηκαν μεταξύ των άλλων και τα θέματα του αφορούν το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών (ΣΕΜ) καθώς συναντήθηκε για ακόμη μια φορά το παλαιό με το νέο, η εμπειρία με την φρεσκάδα και την ζωηρότητα της νιότης.

Συγχαρητήρια κύριε Ταξίαρχε, ήσασταν ο πρώτος που το τολμήσατε και αποσπάσατε πολλά - μα πάρα πολλά - ευμενή σχόλια από όλους μας.

Η όλη εκδήλωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και πάντα μέσα στα πλαίσια της Στρατιωτικής Δεοντολογίας, χάρις στις άριστες σχέσεις Υφισταμένων και Προϊσταμένων του Σώματος μας.

Όλοι μας επιθυμούμε τέτοιες εκδηλώσεις να ξαναγίνουν και να γίνονται πάντα και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον. Το Σώμα μας το έχει απόλυτη ανάγκη και θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει αραγής – συμπαγής σχέση μεταξύ μας για το καλό  μας.




Πολλά Συγχαρητήρια κ. Ταξίαρχε σε σας και στο καθόλα πανάξιο Προσωπικό σας που οργάνωσε και εκτέλεσε την όλη εκδήλωση.
                                                                                                          Β.Κ.













Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΕΜ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΕΜ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhe19msKiFXzP0kESh1JN5XRuiAWnhwCsbPqNj17yU5SNFovswQGBs9qWgn0Ag2UTFQ-hIQvwVDHqBQoog5GAXS4cqe-qp3FbFNjsxZr-_E9CSkhPPramIjLG5QxEDo4W3d5WYPWfkVrFQ/s640/900.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhe19msKiFXzP0kESh1JN5XRuiAWnhwCsbPqNj17yU5SNFovswQGBs9qWgn0Ag2UTFQ-hIQvwVDHqBQoog5GAXS4cqe-qp3FbFNjsxZr-_E9CSkhPPramIjLG5QxEDo4W3d5WYPWfkVrFQ/s72-c/900.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/blog-post_51.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/blog-post_51.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy