Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Οι Φύλακες του Ολύμπου». Προβολή ντοκιμαντέρ για το ΚΕΟΑΧ στην 1η Στρατιά

Στην 1η Στρατιά προβλήθηκε το τέταρτο ντοκιμαντέρ της σειράς Mt Olympus με τίτλο «ΚΕΟΑΧ The guardians of mt Olympus» παρουσία του διοι...

Στην 1η Στρατιά προβλήθηκε το τέταρτο ντοκιμαντέρ της σειράς Mt Olympus με τίτλο «ΚΕΟΑΧ The guardians of mt Olympus» παρουσία του διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη και του διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων υποστρατήγου Ευθύμιου Μπούνα.
Το ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της 1ης Στρατιάς καθώς και o διοικητής και αξιωματικοί της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, ενώ, μετά την προβολή, ο κ. Ζερβάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στη δημιουργό του ντοκιμαντέρ, Αθηνά Κρικέλη.
Μιλώντας προς τους παρευρισκομένους η διευθύντρια της Ellopia Films USA και δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη τούς διαβεβαίωσε πως η Εllopia θα συνεχίσει να βοηθά με τηλεοπτικές παραγωγές και ντοκιμαντέρ την Ελλάδα, την ιστορία και τους ανθρώπους της. «Είναι υποχρέωση και καθήκον μας απέναντι στην πατρίδα να την τιμούμε και να την προβάλλουμε όπως και όταν μπορούμε στα πέρατα του κόσμου» τόνιζε χαρακτηριστικά.



Να διευκρινισθεί πως για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ απαιτήθηκαν συνολικά 4 μήνες γυρισμάτων (σε τρεις διαφορετικές εποχές του χρόνου), ενώ η κ. Κρικέλη έμεινε μετά από έγκριση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στους χώρους του ΚΕΟΑΧ όπου ακολούθησε την καθημερινή τους εκπαίδευση. 



Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η παγκοσμίως βραβευμένη δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη. Ο κ. Μπούνας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ είχε δηλώσει πως «η κ. Κρικέλη μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισε να κάνει κάποια ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο. Αυτά τα έκανε ανυστερόβουλα, πατριωτικά. Μέσα σε αυτά τα ντοκιμαντέρ όμως δεν μπορούσαν να λείπουν οι άνθρωποι. Με αυτή τη σκέψη ενσωμάτωσε και το ΚΕΟΑΧ και την ΕΜΑΚ. Στο ντοκιμαντέρ για το ΚΕΟΑΧ έδωσε έναν πολύ παραστατικό τίτλο, «Οι Φύλακες του Ολύμπου» ό,τι είναι δηλαδή και στην πραγματικότητα! Το ΚΕΟΑΧ είναι ένα κέντρο που το έχουν επισκεφθεί λίγοι το ξέρουν πολλοί, αλλά όσοι το έχουν επισκεφθεί έχουν γοητευθεί και το έχουν αγαπήσει.
Με αυτό το ντοκιμαντέρ όμως το ΚΕΟΑΧ θα γίνει ευρύτερα γνωστό, σε πολλά εκατομμύρια ανθρώπων κυρίως εκτός Ελλάδος! Αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει την πραγματικότητα. Τη συνήθη καθημερινότητα των ανθρώπων του ΚΕΟΑΧ, χωρίς υπερβολές, χωρίς οποιαδήποτε ωραιοποίηση. Επίσης δείχνει με έναν εξαιρετικό και συναισθηματικό τρόπο το έργο που παράγουν οι άνθρωποί μας, το προσωπικό μας στο ΚΕΟΑΧ και για αυτό το προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων είναι υπερήφανο και ιδιαίτερα ευχαριστημένο για το ντοκιμαντέρ αυτό».
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Οι Φύλακες του Ολύμπου». Προβολή ντοκιμαντέρ για το ΚΕΟΑΧ στην 1η Στρατιά
«Οι Φύλακες του Ολύμπου». Προβολή ντοκιμαντέρ για το ΚΕΟΑΧ στην 1η Στρατιά
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfzytr9EIayxTS_8LT_e6xE0ThvDWnWpEwm-kIhOHUqsivRMOUlYEIOKe5-2ijJXutSSSG_cH99IxzMUv52hyldqb0u9haWfTKJVxpxyCQsY6ZL7OhX7eDQLPHJ65BSdPlWmi6Iei8srM/s640/NTOKIMANTER-KEOAX.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfzytr9EIayxTS_8LT_e6xE0ThvDWnWpEwm-kIhOHUqsivRMOUlYEIOKe5-2ijJXutSSSG_cH99IxzMUv52hyldqb0u9haWfTKJVxpxyCQsY6ZL7OhX7eDQLPHJ65BSdPlWmi6Iei8srM/s72-c/NTOKIMANTER-KEOAX.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/1_19.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/02/1_19.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy