Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ


Μια στρατιωτική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική αυτή την περίοδο στάθηκε η αφορμή για πολύ… γέλιο. Αυτό διότι στην ανακοίνωση της ο δήμος καλεί τους κατοίκους, να μην μπερδέψουν τους στρατιώτες με παράτυπους μετανάστες επειδή θα φορούν φθαρμένα ρούχα και θα δείχνουν εξαντλημένοι! “ Μην τους ταΐζετε και μην τους μπερδέψετε για μετανάστες” γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση!



Από ότι γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια σκληρή άσκηση η οποία δοκιμάζει τις αντοχές των Ειδικοδυναμίτων.
Δείτε τι γράφει η ανακοίνωση:


Στρατιωτική άσκηση χωρίς πραγματικά πυρά πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 του μηνός, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη.

Ειδικότερα:



– Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
– Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
– Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
– Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
– Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
– Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης

και http://www.onalert.gr
ΠΗΓΗ: http://press724.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyVMRNxgM5okKSyC25h1UNI0myEfDAG3VPPjO0u_9swkK8HIGShpLsx8AodiebOUbJBBlbt6SK6cMIcZZLuac7nVUhSGaMzOLKq9yIod3P325GzVXwzxYFBw_BYPAMTeG4jT4J65IVV7Q/s640/STRATIWTES-630x400.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyVMRNxgM5okKSyC25h1UNI0myEfDAG3VPPjO0u_9swkK8HIGShpLsx8AodiebOUbJBBlbt6SK6cMIcZZLuac7nVUhSGaMzOLKq9yIod3P325GzVXwzxYFBw_BYPAMTeG4jT4J65IVV7Q/s72-c/STRATIWTES-630x400.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_34.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_34.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy