Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΝ το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής


Επίσκεψη στο «Θωρηκτό της νίκης» είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές τριών δημοτικών σχολείων της πόλης μας, το 1ο, το 2ο και το 8ο, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.
Η εκδρομή, που ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου, προέβλεπε τη μεταφορά παιδιών και γονέων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με λεωφορεία, ώστε να επισκεφθούν το Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ», που για πρώτη φορά, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατέπλευσε στη συμπρωτεύουσα.





Στόχος, ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά μας από κοντά το ένδοξο αυτό πλοίο, το οποίο συνέδεσε το όνομά του με μια από τις πιο συναρπαστικές σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας, την οποία και διαμόρφωσε.
Με σύμμαχο μια ηλιόλουστη μέρα, μαθητές και γονείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του, που έχει σφραγίσει η εμβληματική, ηρωική μορφή του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη -χώροι μάχης και ανάπαυσης.
Πρόκειται για μια βιωματική εκπαιδευτική εμπειρία, που οι μαθητές θα κρατήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη τους. Εμείς, ως γονείς, νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που τρία δημοτικά σχολεία της πόλης μας, κατάφεραν να έχουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαιτέρος τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, που έδωσε ειδική άδεια μετά απο αίτημα μας στο ΓΕΕΘΑ ώστε να πραγματοποιηθεί η οργανωμένη εκδρομή των μαθητών της Κομοτηνής, καθώς τα Σαββατοκύριακα δεν επιτρέπονται εκπαιδευτικές εκδρομές. Η συμβολή του ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης που είχε ως αποτέλεσμα την εθνική ανάταση και ανύψωση του εθνικού αισθήματος στοιχεία σημαντικά για τους μαθητές μας, μαθητές μιας περιοχής ιδιαίτερης όπως είναι η Κομοτηνή.
Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τον κυβερνήτη, Αρχιπλοίαρχο (ΠΝ) Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο, για την εμπεριστατωμένη ξενάγηση, καθώς και το πλήρωμα του «Γ. Αβέρωφ», για τη φροντίδα και την ευγένεια, με την οποία μας περιέβαλαν.





Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΝ το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής
Στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΝ το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj81cHo6w6JOnslPEPwi388xAtb_OUhnkRv4NiPVoaB1tLvuQKhKJWCiCXf58jHVY2brvccag2Nl17pJjKyT4TQHU6iBzzZ2_cz7IUYnzGyQmuMOfcRwpODfqNX92TjlSRayKWagB8g-f4/s640/446.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj81cHo6w6JOnslPEPwi388xAtb_OUhnkRv4NiPVoaB1tLvuQKhKJWCiCXf58jHVY2brvccag2Nl17pJjKyT4TQHU6iBzzZ2_cz7IUYnzGyQmuMOfcRwpODfqNX92TjlSRayKWagB8g-f4/s72-c/446.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/8.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/8.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy