Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη η 19χρονη που συνελήφθη στο Χόνγκ Κόνγκ


Κόρη αστυνομικού είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.
Κινεζικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 19χρονης, η οποία ονομάζεται Ειρήνη Μελισσαροπούλου και κατάγεται από τη Μυτιλήνη.



Τα στοιχεία ταυτότητας της 19χρονης επιβεβαιώνει και το τοπικό site lesvosnews.gr, το οποίο σε σχετικό ρεπορτάζ του αναφέρει πως «μαφιόζοι έμποροι ναρκωτικών έμπλεξαν την 19χρονη Μυτιληνιά, κόρη εντιμότατου αστυνομικού υπαλλήλου».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
Οι Αρχές εντόπισαν στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 300.000 δολάρια!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η 19χρονη στο Χονγκ Κονγκ έφτασε με πτήση από την Αιθιοπία. Όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί και έψαξαν το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί της, βρήκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες τα 2,6 κιλά κόκας.
Ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστός, ωστόσο πληροφορίες των Μέσων της Κίνας, επικαλούμενες πηγές των διωκτικών Αρχών αναφέρουν: «Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εφοδιαστούν εν όψει των εορτών που πλησιάζουν».
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες για μεταφορά κοκαΐνης και για το λόγο αυτό γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί αν όλες τους είχαν στρατολογηθεί από το ίδιο καρτέλ ναρκωτικών.



Η Ελληνίδα μοντέλο οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας, όσοι συλλαμβάνονται για κατοχή ή μεταφορά ναρκωτικών μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια, ενώ όσοι πιαστούν να είναι χρήστες οδηγούνται υποχρεωτικά σε δημόσια κλινική απεξάρτησης.
ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη η 19χρονη που συνελήφθη στο Χόνγκ Κόνγκ
Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη η 19χρονη που συνελήφθη στο Χόνγκ Κόνγκ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilwT9uNmUB4UR4ncFKaJpw6FJit8UemHflFOKANkWaoDfJ7MkK2zBNwQcXVvlPEtGnnR_wMw-95g4lWJ2YnCHYFnc9wQqd_K1WyKMuAzflB0p1YtJ3B1izxO0giVrRe0wsTNxfzumhWYo/s640/kina.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilwT9uNmUB4UR4ncFKaJpw6FJit8UemHflFOKANkWaoDfJ7MkK2zBNwQcXVvlPEtGnnR_wMw-95g4lWJ2YnCHYFnc9wQqd_K1WyKMuAzflB0p1YtJ3B1izxO0giVrRe0wsTNxfzumhWYo/s72-c/kina.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/11/19.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/11/19.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy