Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive


Κατέχουν ήδη γαλάζια σημαία για μία από τις καλύτερες παραλίες της Πιερίας, αλλά φαίνεται πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα κατακτήσουν και το τρόπαιο ενός από τα καλύτερα ΚΑΑΥ της χώρας.





Αναφερόμαστε στο παραθεριστικό θέρετρο του Στρατού Ξηράς στη Λεπτοκαρυά Πιερίας που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΚΑΑΥ 5 Αστέρων για τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρει σε δικαιούχους παραθεριστές και επισκέπτες.





Κάτω από το Λιτόχωρο και με θέα τον μαγευτικό Όλυμπο οι παραθεριστικές εγκαταστάσεις της 1ης Μεραρχίας Πεζικού από τη Βέροια, που λειτουργούν με ευθύνη της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' του Κιλκίς, έχουν κάνει ένα άριστο ξεκίνημα για το φετινό καλοκαίρι. 
Με τη συνεχή εποπτεία και τις εντολές του Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου και του εξαίρετου  Δκτη Ταγματάρχη Ιωάννη Καράνταλη, ο οποίος με το ευγενέστατο προσωπικό του, δίνουν καθημερινά δείγματα γραφής, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούν για τη διαβίωση και αποκατάσταση των δικαιούχων.

Πακέτο All Inclusive
Το πακέτο των διακοπών που προσφέρεται στους δικαιούχους δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτό ενός πέντε αστέρων παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Χώροι διαμονής και διατροφής ιδανικοί για οικογενειακές διακοπές που συνεχώς βελτιώνονται, καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, ζαχαροπλαστείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, μίνι μάρκετ, κινηματογράφος, εκκλησία είναι μερικές από τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται. Μέσα σε όλα αυτά και η υπέροχη παραλία με τις δωρεάν ξαπλώστρες για τους επισκέπτες και με τα θαλάσσια παιγνίδια για τους μικρούς φίλους.  
Το ξεκίνημα του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, είναι πολύ καλό και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει το αγαπημένο στέκι όχι μόνο των δικαιούχων της Ημαθίας και του Κιλκίς αλλά της Πιερίας και της Λάρισας που συνεχώς αυξάνουν λόγω και του καινούργιου αυτοκινητόδρομου. 
ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς λοιπόν για το καλοκαίρι του 2017!!!































































Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive
ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicwwHbu9_-WHvar4NmMGmI4B6k6w1DxpYFyrhefdYUTLiPG1utA7vLALanFHf6nlqsIflYsxsX9kBIvLeapQ0UB-hhU4CV-h6QW90HBh3mHFaCsHdrN38Q4kL7ybPmc-9pm2qlWNnX60U/s640/DSC02558.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicwwHbu9_-WHvar4NmMGmI4B6k6w1DxpYFyrhefdYUTLiPG1utA7vLALanFHf6nlqsIflYsxsX9kBIvLeapQ0UB-hhU4CV-h6QW90HBh3mHFaCsHdrN38Q4kL7ybPmc-9pm2qlWNnX60U/s72-c/DSC02558.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/5-all-inclusive.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/5-all-inclusive.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy